Mit tegyek? A menyem teljesen kifordította önmagából a fiamat.
Én mindíg is "Alfa-hímnek" neveltem a fiamat, mert tudom, hogy ez egy kemény világ. Járt karatéra, és kick-boxolt is. Erre jött ez a lány mikor 17 volt, és fél év után a fiam kijelenti, hogy abbahagyja, mert a csaj utálja az erőszakot. Most 24 évesek, és megszületett az első unokám. A fiam azóta telljesen kifordult magából. Bent volt a vajúdásnál, szülésnél, miután hazajöttek körülugrálta őket (császáros lett a menyem, mert már nem bírta a gyűrődést).
Most négy hós a gyerek együtt kóstoltatják vele az almát, a fiam pelenkázza, fürdeti, szinte állandóan hurcolja a lányát amikor az fent van, játszik, gügyök.
De könyörgöm, én FÉRFIT neveltem belőle, nem papucsot.
Együtt élünk, a lakás fele a fiamé. A fiam állandóan azt hajtja, hogy így a Lilla, úgy a Kitti (unokám és menyem) alig jár el a haverokkal, mindíg csak a két nő fölött legyeskedik, ráadásul, ha én főzök véletlenül, akkor mondja nekem hogy a Kitti azt nem tesz bele, a Kitti ezt nem így csinálja, mert még együtt is főznek.
A menyem kitalálta, hogy ha a gyerek másfél éves lesz akkor a fiam itthon marad a gyerekkel és ő elmegy dolgozni, mert neki több lehetősége van, mint a fiamnak.
Persze a kisfiam erre is bólogat mint egy autóstacskó.
Nagyon jo fiad van, s legy halas ezert, es orulj annak, hogy megtalalta a boldogsagot es az igazi szeretetet!
Most mar befejezodott a gyermek nevelesi feladatod, s fogadd el azt, hogy Fiad most mar felnott, tehat megvaltozott a kapcsolatotok. Szeresd Ot, de ne kritizald.
Ugy erzem, hogy amit Te leirtal, a Fiad egy igazi ffi, Aki szereti a csaladjat, de nem papucs ferj, mint Te azt megfogalmaztad. Probald meg azt, hogy elfogadod a menyedet, s a lanyodnak tekinted Ot, mivel a Fiadnak az elete resze. Orulj a boldogsaguknak, s Te is legy ennek a reszese ugy, hogy elfogadod Oket igy, s nem kritizalod a szokasukat.
Nekem is hazasok a gyermekeim, de orulok annak, hogy boldogok, s igyekszem nem bele nezni a maganeletukbe, mivel ez az O eletuk, s inkabb elfogadni igyekeztem a vejemet es a menyemet is, es igy jo nagyon jo a kapcsolatom is Veluk.
Velem is egyutt elnek a gyermekeim, az unokam most 2 eves mult es a Szuleivel alszik!
Egyszer megjegyeztem, hogy miert, de a Lanyom kozolte, hogy ez Nekik igy megfelel, tehat elfogadtam ezt, mivel nem az En eletem.
Szívből remélem, hogy ez egy kamu kérdés. Mert ha nem, akkor te vagy annak az anyósnak az archetípusa, akiről a viccek születnek.
Pelenkázza, fürdeti a lányát. Együtt eszegetnek almát, odahaza van a családdal. Bement a vajúdáshoz, szüléshez. MINDEN NŐ A KÉT KEZÉT ÖSSZETENNÉ egy ilyen férfiért. Egy olyanért, aki valóban "Jóban-rosszban"
Inkább az unokáddal foglalkozz, és azért adj hálát, hogy megáldott vele az ég, hogy megérted az unokádat, hogy ott van veled egy házban. Más nagymama hónapszám nem látja. Összetartó, szerető, boldog család lehetnétek. Te meg teleszarnád a fazekat, és a saját fejedbe nyomnád? Elégedetlenkedj és kellemetlenkedj: majd jól otthagynak a fiatalok, aztán nézhetsz, mit vesztettél.
Lehet, hogy te alfahímnek nevelted a fiadat (ilyesmi egyébként az állatoknál van), de a menyed EMBERT csinált belőle.
Na az túlzás hogy, nem marad a fia. Akkor ha valaki szül csak addig az övé, amég felnevelte? Aztán többé nincs?? Lehet hogy ha felnövök majd, megtudom, de addig én azt gondolom hogy egy gyerek, örökké az anyja fia lesz. Csak lesz családja, aami előtérbe kerül.
Amit a kedves kérdezőnek is el kell fogadni. Bizony a fiadnak már van családja, de te akkor is az ÉDES anyja leszel. De nagyon helyes hogy a a fiad ennyire gondoskodó apa. Büszke lehetsz rá. Ő egy igazi férfi, de attól még a tiéd IS
Nekem is kamunak tűnik a kérdés!
SZóval neked az a bajod,hogy a fiad nem veri a feleségét, ahogy téged néha-néha a férjed? Ez most komoly?
De az írásaid alapján, neked az unokád sem jön be annyira, nem csak a menyed. Mintha mindenki rossz lenne, aki a fiad közelében van!
Hát sajnálom a menyedet,hogy veled kell laknia!
Kamu a kérdés.
Ha netán mégse (mai kizárt), akkor meg elmész egy pszichológushoz és minden kérdésedre választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!