Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért gondolja hogy az összes nő ringyó, és a ribanc nők miért vannak meggyőződve róla hogy minden más nő is ribanc rajtuk kívül? Ennyire igaz, hogy mindenki önmagából indul ki?
Aha, én nem gondolom, hogy minden nő ribanc.
2x/f
mert eddig csak ri*ancokhoz volt szerencsém akik kihasználtak, ez azt jelenti, hogy ez a típus nagyon gyakori.
21f
"Sok férfi miért gondolja hogy az összes nő ringyó, "
A férfiak ezt azokra a nőkre értik akik külsőre bejönnek nekik. Jobbára csak a ringyók rendelkeznek olyan külsővel ami a férfiak legtöbbjének vonzó.
"és a ribanc nők miért vannak meggyőződve róla hogy minden más nő is ribanc rajtuk kívül?"
Mert a rib@ncok szemében minden nő vetélytárs és akiket utálni kell, áskálódni ellenük stb.
Fúúú 18:37...Nálad a pont :'D
Sajnos, szerintem is így van...!
Tényleg van egy jópár ilyen "férfi", aki lerib@ncoz minden nőt alapból..., de az ilyenek véleményével már nem foglalkozom, úgy vagyok vele, hogy a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki ezzel :'D
Ez is igaz:) Ez akkor valami védekező mechanizmus is lehet:D Bár engem csaltak már meg, szerencsére sikerült úgy hozzáállnom a következő páromhoz hogy megadtam neki a maximális bizalmat, és még hiszem hogy nem mindenki csalfa:)
Nekem az a kedvencem amikor egy nő lefekszik valakivel azért ribi, ha meg nem, akkor azért:D Nagyon logikus:D
Ilyenkor a pasik mindig magukból indulnak, ki ugyanis ők a jóval nagyobb ringyók.
Ha egy pasit visszautasítanak, azt már sértőnek tartják, és úgy állnak bosszút,alázzák meg a nőt, hogy leribancozzák, ami eléggé férfiatlan kis pö*csre utal. Egy igazi férfi az vállalja az elutasítást és nem áll kicsinyes bosszút.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!