Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi miért gondolja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért gondolja hogy az összes nő ringyó, és a ribanc nők miért vannak meggyőződve róla hogy minden más nő is ribanc rajtuk kívül? Ennyire igaz, hogy mindenki önmagából indul ki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 18:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
A mai világban mindkét nemből akadnak bőven, akik önértékelési problémákkal küzdenek, beszélhetnénk ezek okairól, de szerintem világos mindenkinek:D Mondjuk én nem szoktam mások képeit kommentelni, pláne nem lányokét. Viszont ha látok egy ilyen eltévedt báránykát, mint amilyet említettél, legfeljebb magamban megjegyzem, hogy hát ez meg hogy került oda ahova:) Nem feltétlenül akarok lerondázni valakit ha nem kérdezi a véleményemet:) Meg aztán ízlések és pofonok:) De ez egy másik téma, a ribancságnak azért konkrétabb és relatívabb fogalma van. Valamelyest.
2011. aug. 13. 09:18
 22/24 anonim ***** válasza:
hát amikor szakitasz valakivel az leribancoz .. aztán pár hét múlva visszasír. :D ezvan . tapasztalatxD
2011. aug. 13. 16:56
 23/24 anonim ***** válasza:
A nők alaptermészetből ilyenek. Mi pasik pedig ezért ábrándulunk ki előbb utóbb a legkedvesebb barátnőnkből is.
2015. júl. 31. 19:11
 24/24 TimeaAnime válasza:
A kettesnek üzenem, hogy ez azt jelenti nem tud értelmes nőt szerezni, és emiatt nem mi vagyunk a hibásak.
2019. aug. 21. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!