Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért gondolja hogy az összes nő ringyó, és a ribanc nők miért vannak meggyőződve róla hogy minden más nő is ribanc rajtuk kívül? Ennyire igaz, hogy mindenki önmagából indul ki?
20:11
Mondja ezt az akit nem utasítanak el soha, ha valakit elutasít egy nő azzal sz*r pasit csinál belőle és rontja az esélyét a pártalálásban, ez tény, de hiába is okoskodsz te nem látod át ezt, én sem tudom milyen menstruálni hiszen nem vagyok nő.Egy esetben érvényes az elutasítás: ha a nőnek van párkapcsolata és be is tudja bizonyítani, hogy szerelmes és van pasija, nem csak lekoptatásból mondja ezt.
21f
Már ne is haragudj 20:35, de hogy a f@szba képzeled ezt mégis? :D
Ha valaki nem tetszik, akkor kutya kötelességem járni vele, na jó vicc...-,-'
Ez kb olyan, mintha én lehordanám mindenféle gec* stric*nek a kiszemelt pasit, mert nem jött oda hozzám, vagy mert nem hívott el randizni...-,-'
De szánalmas vagy, bazzz xD
Attól, hogy még valakinek nincs senkije, és nem szerelmes senkibe, az nem azt jelenti, hogy a legelső jöttment pasival kötelező járnia-,-'
Uhh, bazz, komolyan, hol élsz te? :D Azt hiszed, a nők valami rabszolgák, vagy mi? :'D
Hadd döntsem már el, kivel akarok összejönni, meg kivel nem :'D xD
20:11 vagyok, 20:35 nagyon szánalmas vagy. Egy nőnek nem kell bizonygatnia és megindokolnia, h miért nem jössz be neki. Egyszerűen nem. Vagy azért mert nem tetszel neki,nem fogtad meg, vagy nincs szikra. Ennyi. Nem fog erőszakot venni magán, hogy járjon veled, ha egyszer nem akar mert ami nem megy azt nem lehet erőltetni.
Ha odamenne hozzád egy olyan csaj, aki nem tetszik, akkor visszautasítanád hogy bocsi de nem vagy az esetem (persze a pasik nem ilyen őszinték, hanem inkább valami hülye indokot mondanak, pl. nem érek rá...stb) és erre a lány elmondana téged minden töketlen bu*zi, hímringyónak???
Mit szólnál? tehetsz te arról h a lány nem az eseted? Nem vonzódsz hozzá?
Tudtad h a vonzódást nem lehet irányítani?
Ja, de nem is ismer, csak pusztán a külső alapján dönti el?
Egyébként mi az hogy lány jön oda? lány sosem megy oda mert be*zariak a lányok, gyávák, ha rajtuk múlna valszeg kihalt volna az emberiség:D
20:35...nem arról van szó, hogy CSAK külső alapján ítélek, mert NEM, de nyilván, azért a külső IS fontos...lehet akármilyen szép a lelke, ha abszolút nem vonz szexuálisan...
És szerintem ezzel a férfiak is így vannak, szóval kár előadni magad :D
Nekem ne mondd már, hogy te bármelyik nővel összejönnél, hogy neked mindegyik nő tetszik -,-' Ne légy már ennyire szánalmas...
Mindenkinek joga van azt mondani, hogy NEM! És ezért nincs joga a másiknak lekurv@zni, leköcs*gezni stb...-,-'
NŐJ FEL!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!