Mit tegyek? A menyem teljesen kifordította önmagából a fiamat.
Én mindíg is "Alfa-hímnek" neveltem a fiamat, mert tudom, hogy ez egy kemény világ. Járt karatéra, és kick-boxolt is. Erre jött ez a lány mikor 17 volt, és fél év után a fiam kijelenti, hogy abbahagyja, mert a csaj utálja az erőszakot. Most 24 évesek, és megszületett az első unokám. A fiam azóta telljesen kifordult magából. Bent volt a vajúdásnál, szülésnél, miután hazajöttek körülugrálta őket (császáros lett a menyem, mert már nem bírta a gyűrődést).
Most négy hós a gyerek együtt kóstoltatják vele az almát, a fiam pelenkázza, fürdeti, szinte állandóan hurcolja a lányát amikor az fent van, játszik, gügyök.
De könyörgöm, én FÉRFIT neveltem belőle, nem papucsot.
Együtt élünk, a lakás fele a fiamé. A fiam állandóan azt hajtja, hogy így a Lilla, úgy a Kitti (unokám és menyem) alig jár el a haverokkal, mindíg csak a két nő fölött legyeskedik, ráadásul, ha én főzök véletlenül, akkor mondja nekem hogy a Kitti azt nem tesz bele, a Kitti ezt nem így csinálja, mert még együtt is főznek.
A menyem kitalálta, hogy ha a gyerek másfél éves lesz akkor a fiam itthon marad a gyerekkel és ő elmegy dolgozni, mert neki több lehetősége van, mint a fiamnak.
Persze a kisfiam erre is bólogat mint egy autóstacskó.
Édes Istenem! Ahelyett, hogy boldog lennél, hogy a fiad boldog családi életet él, és BOLDOG a pelenkák meg a büfiztetések között!!! Mi az hogy Alfa-hím? Meg autóstacskó?
Szerintem neked a saját fiad csak egy státusszimbólum. Ha szeretnéd, a fent leírtakat szégyellned kéne, és mélyen magadba szállnod!
Az ilyen "keménykedős" anyák teszik tönkre a fiaikat. Nekem is ilyen van, nehéz is vele. De te még durvább vagy, tényleg sajnálom a fiad! PSZICHOLÓGUST!!!!
24f
Remélem, ez a kérdés csak egy vicc, mert ha valódi, akkor a világ egyik legrosszabb anyósa lehetsz. A fiad felnőtt, most már nem te vagy a legfontosabb nő az életében. Törődj bele, és keress magadnak egy másik férfit, akit a kedved szerint ugráltathatsz.
Az anyám életét egy hasonló nő tette tönkre, mint te. Az anyám soha nem volt elég jó neki. Remélem, a fiad jobb sorsra jut, mint az apám, aki alkoholista lett az anyja állandó szekálása miatt.
10 hós kisfiú anyukája (apuka főz, pelenkáz, fürdet, ölben hordoz, bent volt a vajúdásnál, szülésnél, és FÉRFI!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!