Mit tegyek? A menyem teljesen kifordította önmagából a fiamat.
Én mindíg is "Alfa-hímnek" neveltem a fiamat, mert tudom, hogy ez egy kemény világ. Járt karatéra, és kick-boxolt is. Erre jött ez a lány mikor 17 volt, és fél év után a fiam kijelenti, hogy abbahagyja, mert a csaj utálja az erőszakot. Most 24 évesek, és megszületett az első unokám. A fiam azóta telljesen kifordult magából. Bent volt a vajúdásnál, szülésnél, miután hazajöttek körülugrálta őket (császáros lett a menyem, mert már nem bírta a gyűrődést).
Most négy hós a gyerek együtt kóstoltatják vele az almát, a fiam pelenkázza, fürdeti, szinte állandóan hurcolja a lányát amikor az fent van, játszik, gügyök.
De könyörgöm, én FÉRFIT neveltem belőle, nem papucsot.
Együtt élünk, a lakás fele a fiamé. A fiam állandóan azt hajtja, hogy így a Lilla, úgy a Kitti (unokám és menyem) alig jár el a haverokkal, mindíg csak a két nő fölött legyeskedik, ráadásul, ha én főzök véletlenül, akkor mondja nekem hogy a Kitti azt nem tesz bele, a Kitti ezt nem így csinálja, mert még együtt is főznek.
A menyem kitalálta, hogy ha a gyerek másfél éves lesz akkor a fiam itthon marad a gyerekkel és ő elmegy dolgozni, mert neki több lehetősége van, mint a fiamnak.
Persze a kisfiam erre is bólogat mint egy autóstacskó.
12 éves volt a fiam, mikor az apja váratlanul elhunyt. Tőle tanulta a keménykedést, mindíg azt mondta olyan lesz mint az apja, aki boxolt.
Ami pozitívumot tudok a menyemre mondani, hogy addig amíg a fiam nem vele volt, szinte mindíg bukdácsolt és úgy csusszant át a pótvizsgán, de miután összejöttek ambíciózusabb lett, és érettségit is szerzett a szakmája mellé.
A férjem soha nem volt ilyen vele, úgy veszem észre, hogy a menyem kasztráltta lelkileg.
Ráadásul az unoka melletük is alszik, mert "még nem elég nagy ahoz hogy elszakadjon tőlük". Könyörgöm, az a három méter a kiságyig olyan nagy elszakadás?
"Ráadásul az unoka melletük is alszik, mert "még nem elég nagy ahoz hogy elszakadjon tőlük". Könyörgöm, az a három méter a kiságyig olyan nagy elszakadás?"
Ebben az egyben igazad van, aláírom. De az a helyzet, hogy nincs jogod beleszólni. Esetleg óvatosan megpróbálhatsz tanácsot adni.
Megpróbállak egy kis genetikai kódolással megnyugtatni.
Alapvetően az van belénk kódolva, hogy az alfa hím kell a szaporodásod, a nőstény viszont a béta hímmel szimpatizál az utód nevelésénél. A fiad ösztönösen álkódolta magát béta-hímmé ,hogy alkalmasabb legyen az utód gondozásában.
Téged nem vert a férjed?
> Én mindíg is "Alfa-hímnek" neveltem a fiamat, mert tudom, hogy ez egy kemény világ.
Ez az egy mondatod mindent elárul.
1. a fiadat csak te nevelted, vagyis igazi apai hatás, apakép nincs sajnos
2. tudod, hogy ez egy kemény világ, tehát rossz volt az életed, nem vagy boldog
3. keménynek nevelted a fiad, tehát nem akartad vagy nem tudtad megmutatni neki, hogy a világ nem csak kemény, hanem szép, és lehet benne szeretni is
4. alfa-hímnek nevelted, vagyis olyannak, aki lehetőleg nem köteleződik el, nem adja oda magát másnak, maradjon a tiéd
Persze, hogy a gyerek az apjára akar hasonlítani! De ha annyira ő akart volna "alfa-hím" lenni, akkor az első mondatot nem (így) írtad volna le. Nehogy már a gyerekre fogd!!!
Előttem többen megjegyezték, hogy nem az alfa hímeknek áll a világ. Ez teljesen igaz, én meghülyülnék, ha egy férfi parancsolgatni próbálna nekem, vagy nem foglalkozna a gyerekével, mert az a nők dolga.
A fiad egy álompasi minden mai nő számára, aki családot szeretne.
Nagyon rendes a fiadtól, hogy segít a feleségének! Külföldön pl. felváltva maradnak otthon a szülők a gyerekkel. Ugyanis külön számolják az otthon töltött időt az anyának és az apának. Akkor azokban az országokban nincs egy igazi férfi sem?
Szerintem pont attól férfi egy férfi, hogy kiáll a családja mellett, segíti, támogatja a feleségét. Nem pedig a tv elől ordít az asszonynak, hogy hol van már a söröm? És vidd innen a kölyköt, mert zavar!
Jobban örülnél, ha bulizna, inna, meg erőszakoskodna a családjával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!