Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy férjhez menjek...

Nem tudom hogy férjhez menjek e és vállaljak gyereket?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam régebben is ezeket az oldalakat, éppen a rólam is szóló aktuális témában.

Most kezdtem csak el a Pl: milyen a jó feleség?

milyen a jó férj?

vállaljak e 2. gyereket? hogy oldjam meg 2 gyerek nevelését? Hány áv után váltatok el a gyerek születése után? Mi hiányzik a régi életetekből?...........stb.

Hát számomra lesújtóak a válaszok, és 98%-ban szenvednek a nők. Tisztelet a kivételnek.

Ha férjhez megyünk, gyereket, gyerekeket szülünk minden ellaposodik és unalmas lesz és depressziósak lesznek az anyukák? Boldogok vagytok?

35 múltam és nagyon jó életem volt eddig, amiért keményen megdolgoztam, és már nem vagyok biztos benne, hogy ezt fel tudnám adni.

Pedig szeretem a párom, de ha végig gondolom, bizony ő is olyan típus, hogy inkább gyerek mint férj lenne, akit ki kell szolgálni, irányítani kell.

Eddig ezt észre sem vettem, pedig együtt élünk, igaz hol az egyik lakásban hol a másikban.

Ő pesttől 50km-re lakik, eddig úgy volt oda költözünk, de azt hiszem mégsem.

Normális ez így?

2011. jan. 16. 22:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ha babátok lesz, a megszokott életszínvonalat nagyon nehéz lesz megtartani... vagy az egyensúly rovására megy, hisz ha a párod többet dolgozik, akkor szinte magadra maradsz a gyerekkel, aminek a lelki oldala nem annyira ok. A gyerekvállalás erről is szól.. megoldani a nehézségeket, és áthidalni az átmeneti időszakot, amig urja nem dolgozol Te is.. De MINDEN PÉNZT MEGÉR gyereket vállalni, össze nem hasonlítható semmi más jó dologgal a világon! :)
2011. jan. 18. 12:24
 32/32 anonim ***** válasza:
aki tud, az erre a gyes-gyed időszakra már előre félrerak egy rakat pénzt, hogy abból ki tudja pótolni a havi appanázst, hogy ne romoljon az életszínvonal. Ha erre te/ti képesek vagytok, akkor nem fog romlani az életszínvonalatok.. de erre jó előre gondolni kell, hacsak nem keresen félmillát egy hónapban.
2011. jan. 18. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!