Nem tudom hogy férjhez menjek e és vállaljak gyereket?
Sokat olvastam régebben is ezeket az oldalakat, éppen a rólam is szóló aktuális témában.
Most kezdtem csak el a Pl: milyen a jó feleség?
milyen a jó férj?
vállaljak e 2. gyereket? hogy oldjam meg 2 gyerek nevelését? Hány áv után váltatok el a gyerek születése után? Mi hiányzik a régi életetekből?...........stb.
Hát számomra lesújtóak a válaszok, és 98%-ban szenvednek a nők. Tisztelet a kivételnek.
Ha férjhez megyünk, gyereket, gyerekeket szülünk minden ellaposodik és unalmas lesz és depressziósak lesznek az anyukák? Boldogok vagytok?
35 múltam és nagyon jó életem volt eddig, amiért keményen megdolgoztam, és már nem vagyok biztos benne, hogy ezt fel tudnám adni.
Pedig szeretem a párom, de ha végig gondolom, bizony ő is olyan típus, hogy inkább gyerek mint férj lenne, akit ki kell szolgálni, irányítani kell.
Eddig ezt észre sem vettem, pedig együtt élünk, igaz hol az egyik lakásban hol a másikban.
Ő pesttől 50km-re lakik, eddig úgy volt oda költözünk, de azt hiszem mégsem.
Normális ez így?
Minden vágyam,hogy anya legyek!Egyetemista vagyok,ahogy a vőlegényem is,nemsokára itt az esküvő.Legkésőbb 25 éves korunking szeretnénk az első babánkat.És igen,nagyon nehéz lesz eleinte,de meg fogunk bírkózni vele.
Szerintem ez az egész duma,hogy erre a világra gyereket szülni?! csak egy kifogás.Semmivel nem volt jobb 80 éve és semmivel se lesz jobb 80 év múlva.Szerencsére,nem mindenki gondolkozik úgy,mint te,mert akkor kihalna az emberiség.
Persze mindenkinek saját joga eldönteni,hogy szeretne e gyerkőcöket nevelni vagy sem,de utálom amikor valaki ezzel jön.És persze mondhatjátok,hogy még semmit sem tudok a világról,de most komolyan..80 éve jobb volt?!Mindig voltak súlyos gondok és mindig is lesznek..Neveljük fel az új generációt úgy,hogy jobb döntéseket hozzanak,mint mi.
22N
azért mert mások otthonkában és lehányt ruhában ülnek, neked nem kell...
ugyanúgy élheted az életed, mint azelőtt, csak lesz benne egy plusz, valami nagyon jó (egy gyerek)... az első pár hónap fárasztó, amíg még nem alussza át az éjszakát, utána már viheted mindenhova és csinálhatsz mellette bármit :-)
Köszönöm a válaszokat, jó itt beszélgetni, így ismeretlenül és meghallgatni mások véleményét.
Nagyon sok segítséget kaptam tőletek, és így végig gondolva tudom a helyes irányt.
Sajnos nagyszülő segítségre nem számíthatok, kint élnek külföldön mindkettőnk szülei, és ha lesz babánk a párom is többet fog dolgozni, hiszen én nem hozok haza pénzt viszont a megszokott életünket tartani szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!