A férjem egy nagy gyerek. De én nem erre vágytam. Hogyan tovább? Vállaljak gyereket?
2,5 éve ismerjük egymást társkeresőn jöttünk össze, már házasok vagyunk, a babával most próbálkozunk. Mindkettőnknek van lakása, nekem Pesten, neki Pesttől 25km-re. Pesten laktunk több mint egy évig, azt kiadtuk és végül én költöztem ide az esküvő előtt, amit nem jól tettem.
Ő a testvérével lakik egy udvarban és mindenben rá hallgat, ha én valamit szeretnék, az nem jó, de ha a tesó mondja(a lényeg ugyanaz)neki rögtön igazat ad. Ha egy kis szabadidő adódik rögtön a számítógépes játékkal játszik, néha rondán beszél velem, böfög, fingik, köpköd az udvaron mint egy kocsis és rondán káromkodik. Nyáron felújítottuk a lakást ha jön a baba kész legyen.
A felújítás alatt derült ki számomra hogy még egy polcot sem tud felrakni. Ezt eddig nem kellett, mert nálam már felújított lakás várta. De itt még a házimozi sincs összerakva hónapok óta. Munkahelyet váltana, de nem nézelődik, nem küld önéletrajzot sehova, csak várja hogy hátha jön valami jó.
A gyerek vállalásban meginogtam, annál is inkább, mert már a szülők nem élnek, így segítségre nem is számíthatok senkitől, attól tartok magamnak szülném, pedig ha ezt akarnám, akkor már szülhettem volna eddig is.
ha a helyedben lennék, én a koromtól tenném függővé, hogy benne maradok-e ebben a házasságban, (ami persze lehet, nem lesz hosszú életű), és babát szülök, vagy új partner után nézek.
ha 31-32 lennék - nem tudom, Te hány éves vagy -, elválnék, ha idősebb, inkább nem ugrálnék már.
Naponta többször elmondja ,hogy mennyire szeret és milyen jó felesége van neki.
Rend, tisztaság, főtt étel, tiszta vasalt.
Persze hogy jó feleség vagyok
Igen, milyen jó felesége van neki... de neked jó férjed van? persze, hogy jó vagy neki, mert megcsinálsz mindent és kiszolgálod az igényeit, naná, hogy jó vagy! Egy házasságnak viszont 2 oldala van.
Hallod! Ezzel jól belenyúltál. 39 évesen... hát ha nagyon akarsz gyereket, akkor most már késő kicsit másik pár keresgélni, de sok jóra ne számíts. Én ott hagynám a rákba, ha jön a gyerek. Elég lesz neked egy is, minek még egy?
Bocs a kérdésért, de mit láttál meg benne?
Azaz mi fogott meg benne?
Gyereket meg szerintem ne vállalj így. És igen, ezt már eldöntötted Te magadban.
Én azt gondolom, hogy nálatok korán jött a házasság. Gondolom minden korán történt a kapcsolatotokban, hiszen 2,5 év rövid idő ahhoz,hogy össze-költözés, esküvő...babaprojekt.
Egy kapcsolatnak fokozatai vannak és ezt jó betartani...különben hasonló eredményekhez vezet.
Nem tudom fiatalok vagytok-e...
Sok sok kommunikáció szükséges, én úgy érzem eléldegéltek egymás MELLETT...
Próbálj meg leülni és tisztázni a dolgokat a férjeddel különben kicsúszik a kezedből minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!