Vállaljak 2. gyereket?
Mindig is sok gyerekes anya szerettem volna lenni.
Most van egy babánk. A férjem reggeltől estig dolgozik, hogy meg tudjunk élni.
Munkahely váltás után kiderült mégsem annyi a bér amennyit ígértek.
Most nélkülözünk egy kicsit, a jövönk bizonytalan kicsi a lakásunk, bővítenünk kéne, de nincs rá anyagi, és még sorolhatnám.
így bizonytalan vagyok 2. gyerek kérdésben.
Lehet, hogy rosszul veszem ki a szavaidbol, de mintha magad is arra hajlanal, hogy ne vallalj a korulmenyeitek miatt, holott szeretnel meg egyet.
Nem tudom, mennyi idos vagy, de ha meg 30 alatt, akkor varj egy kicsit meg, hogy valamennyire rendezodjenek a dolgaitok. A lakas nekunk is pici, de azert meg elfer ket gyerkoc. Viszont, ha maga a jovotok bizonytalan - gondolom itt a munkahelyre gondolsz, nem? - akkor varj!
Ha kicsit idosebb vagy mar, akkor nehezebb tanacsot adni, mert sokaig nem erdemes varakozni a szulessel.
Ne mások döntsék el!Te,hogy érzed?Szeretnél,akkor hajrá!
4 gyerekes anyuka
Köszönöm a válaszokat.
41 éves vagyok fél éves a kisfiam.
Mindenem meg volt amíg egyedül voltam, most küzdünk, és nagyon nehezen mondok le a 2. gyerekről.
A pároddal beszélgettél már erről? Nem akarlak megbántani, de ha ennyi idős vagy, akkor próbálj meg minél hamarabb dönteni.
Én egész életemben bánkódtam volna, ha lemondok a tesóról. Mondjuk nálunk az anyagiak miatt nem kellett volna lemondanom, bár nem vet fel minket a pénz, hitelünk is van, de azért kijövünk belőle.
Nehéz tanácsot adni, mivel te vagy benne a helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!