Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállaljak 2. gyereket?

Vállaljak 2. gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig is sok gyerekes anya szerettem volna lenni.

Most van egy babánk. A férjem reggeltől estig dolgozik, hogy meg tudjunk élni.

Munkahely váltás után kiderült mégsem annyi a bér amennyit ígértek.

Most nélkülözünk egy kicsit, a jövönk bizonytalan kicsi a lakásunk, bővítenünk kéne, de nincs rá anyagi, és még sorolhatnám.

így bizonytalan vagyok 2. gyerek kérdésben.

2010. nov. 23. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha még van időd várni a 2. babára, akkor én várnék.
2010. nov. 23. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen körülmények alatt szerintem inkább még ne. Talán majd később ha rendeződnek az anyagiak.
2010. nov. 23. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én is sokat rágódtam ezen, és azt beszéltük meg a férjemmel, hogy maradunk 1 gyerekesek. Vállalnék még egyet, ha kiköltöznénk külföldre, de a férjem hallani sem akar róla.
2010. nov. 23. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rosszul veszem ki a szavaidbol, de mintha magad is arra hajlanal, hogy ne vallalj a korulmenyeitek miatt, holott szeretnel meg egyet.

Nem tudom, mennyi idos vagy, de ha meg 30 alatt, akkor varj egy kicsit meg, hogy valamennyire rendezodjenek a dolgaitok. A lakas nekunk is pici, de azert meg elfer ket gyerkoc. Viszont, ha maga a jovotok bizonytalan - gondolom itt a munkahelyre gondolsz, nem? - akkor varj!

Ha kicsit idosebb vagy mar, akkor nehezebb tanacsot adni, mert sokaig nem erdemes varakozni a szulessel.

2010. nov. 23. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne mások döntsék el!Te,hogy érzed?Szeretnél,akkor hajrá!

4 gyerekes anyuka

2010. nov. 23. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

41 éves vagyok fél éves a kisfiam.

Mindenem meg volt amíg egyedül voltam, most küzdünk, és nagyon nehezen mondok le a 2. gyerekről.

2010. nov. 24. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én így nem vállalnék 2-at. :( Ugyanebben a cipőben járok, csak nekünk már 2,5 éves a lányunk, én meg 38 vagyok, de nem lesz több. :( Pedig van saját (nem panel), nagy lakásunk, új autónk, de a jövőnk és a minőségi megélhetésünk már most is inog. :( Marad egyke a lányom.
2010. nov. 24. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:

A pároddal beszélgettél már erről? Nem akarlak megbántani, de ha ennyi idős vagy, akkor próbálj meg minél hamarabb dönteni.

Én egész életemben bánkódtam volna, ha lemondok a tesóról. Mondjuk nálunk az anyagiak miatt nem kellett volna lemondanom, bár nem vet fel minket a pénz, hitelünk is van, de azért kijövünk belőle.

Nehéz tanácsot adni, mivel te vagy benne a helyzetben...

2010. nov. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!