Vállaljak-e harmadik gyereket úgy, hogy albérletben vagyunk?
Én megmondom őszintén, hogy egyet sem vállaltam volna albérletbe. Sőt, a 40 nm-es pici lakásunkba se vállaltuk, inkább vettünk előbb egy kertes házat, aztán jöhetett csak a gyerek.
Ez mindenkinek a saját döntése.
Ha bírni fogjátok anyagilag a három gyerkőcöt+albérlet+rezsi stb. akkor nyugodtan.
Mi is albérletben lakunk, igaz csak egy babával, de már tervezzük a következőt.
A mai világban nagyon nehéz saját lakáshoz jutni, mi ha ezt várnánk, akkor kb. nyugdíjasok lennénk, mire lehetne gyermekünk!
Mi inkább fizetünk az albérletért viszonylag "keveset", mint a lakáshitelért a dupláját, gondolom ti is így vagytok vele.
Szóval nyugodtan vállald, még a korodba is pont beleférne!
Te tudod, hogy egy gyerek ahogy nő, úgy kerül többe.
Raádsául manapság csak minden drágul, bizonytalan.
Én nem vállanék.
"Mi inkább fizetünk az albérletért viszonylag "keveset", mint a lakáshitelért a dupláját, gondolom ti is így vagytok vele"
de az albérlet soha nem lesz tied, gyakorlatilag kidobod a pénzt az ablakon:-((((
Szerintem ebben a kérdésben az albérlet a leg elhanyaolhatóbb. AZ,amit írtál,hogy szegénység,az inkább a lényeg...Mit jelent számodra a szegénység?Napról-napra éltek vagy nem tudtok külföldön nyaralni...Nem mindegy.
Azért,mert albérlet,simán jöhetne még egy gyerek szerintem.
Annak,aki ízt írja kidobott pénz...Ettől falnak tudok menni...Hogyan lenne kidobott pénz,ha van hol laknom?Fiezetek egy szolgáltatásért.Ilyen alapon akkor villany,víz és gázszámlát se fizessek,mert a meleg nem lesz az enyém, a fényt is csak este látom?Sőt,kaját se vegyek,mert nem fog ott állni nekem a hűtőben 20 év múlva is,mert elfogy?
Nem a semmibe dobom ki azt a pénzt szerintem,amit albérletért fizetek,és ahogy írta valaki,töredékét,egy lakáshitelnek...Ha meg a gyerekmről akarok gondoskodni,nem a hiteles házamat hagyom rá,hanem nyitok neki egy bankszámlát,születésétől fogva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!