Párom vagy gyerek? Vagy most baba vagy soha! (nem szeretném részletezni, betegség és dokik mondták) A párom nem szeretne. Mit tegyek?
"És volt már arra is példa ,hogy a szülés után semmi baja nem volt a nőnek."-Ezek szerint arra is, hogy beteg maradt...
"És ha lenne már gyermekem akkor lehet ,hogy a méhem nem lenn , de utána nyugodt lehetnék,mert van egy gyerekem és a betegségnek is integetnék"
És ha nem te integetnél a betegségnek, hanem a gyerek a koporsódnak?
Elnézést, ha túl nyers vagyok...
De te azt írtad, már több műtéted is volt...Mindegy, én nem értek hozzá.
Én maradnék a párommal és lesz ami lesz. Nem csak a gyerek tesz boldoggá. Egyébként meg mindig vannak csodák :)
En egy ilyen goreny mellett nem maradnek...
Tudta mi a helyzet, s belement a kapcsolatba. Gondolkodj el azon, miert nem akar mostmar gyereket toled. Szerintem nem akarja, hogy egy gyerek osszekosson titeket. En azon is gondolkodnek, hogy szandekaban all felrekacsintgatni...
Ez a pasi lehet 3 ev mulva kidob, s neked a mehed mar lehet ki lesz mutve... nah, akkor megnezheted magad...
En kicsit aljas modon elinteznem a dolgokat... "Veletlenul" allapotos maradnek, kesz tenyek ele allitanam, hogy mi a helyzet, ha kell neki a gyermek jo, ha meg nem, szepen elkezded egyedul nevelni. Aztan kisgyermekkel is ratalalhatsz meg a szerelemre, nem egy pasi van a vilagon.
S a masik... Ne kerj tole gyerektartast, mert az szemetseg lenne...
Gondolkodj egy kicsit. A pasik jonnek-mennek... De a gyermeked mindig a gyermeked marad...
Szerintem nem tervez veled hosszu tavon... Ha tenyleg ugy lenne, nem gondolkodna azon, hogy o most nem erett a gyerekre, hanem osszeszedne magat, es "megerne"...
Hjajj, en ugy repitenem ezt a pasit... Paros labbal repulne szarnyak nelkul... Persze ahany haz, annyi szokas, nekem ilyen a logikam...
Gondolkodj elorelatoan!
Már megint...pasik jönnek mennek. Nemtudom ti hogy vagytok vele,de én ha valakit szeretek,akkor azt tényleg szeretem, és eszembe sem jutna mással lenni, mert nekem ő a másik felem..
Meg véletlenül terhes maradni...gratulálok! Őszintén remélem, hogy aki a párja tudta nélkül esik teherbe annak a kamasz gyereke majd a pofájához vágja. És ez most nem a kérdezőre vonatkozott, mert ő láthatóan nem ilyen.
De most gyereket akarsz vagy szülni? Mert nem mindegy ám. Örökbefogadással jobbat tennél. Mi lenne, ha a majdani gyerekednek is hasonló problémái lesznek, mint neked?
És igen, ez a pasik jönnek-mennek duma annyira szánalmas. Nem úgy van az, hogy én és a "babóm" kiválasztunk egy apucit, hanem én és a férjem/élettársam gyereket vállalunk.
A gyogyulasnak tobb modja is van, de nem feltetlenul kellene egy gyermeket szulni, mivel igy talan eleg onzoen es felelotlenul viselkedsz. Nem megbantani akartalak.
Egy babanak ket egeszseges szulore van szuksege, tehat nem eleg az, hogy Te megszulod, s ezzel kesz, de fel is kell nevelni, s talan a parod is ezen gondolkozhatott el, s talan igaza is van.
Le bojt kuraval kellene gyogyitani onmagadat, nem egyszeru, de kell hozza hit, akarat, bizalom, es kitartas!
Amikor pedig mar gyogyult vagy, aztan lehetne arra gondolni, hogy Edesanya legy.
Szia!
Ha nem szeretne gyereket teljes szívéből azt kell, hogy mondjam nem lenne értelme a család alapításnak. Gondolj bele milyen érzés lenne, ha éjszakánként felsírne a pici vagy beteg lenne, ő pedig nyűgneg érezné ezt az egészet. Nem is segítene, hiszen ő nem szerette volna:S Így szerintem ennek nincs értelme.
Bár mi nem dönthetünk helyetted, de szerintem az lenne a legcélravezetőbb-persze csak akkor ha igazán szeretitek egymást és komolyan gondoljátok-ha együtt maradtok. Egy férfinek fel kell nőnie fejben is gyerekhez, nem csoda, hogy megijedt, hiszen még tényleg nagyon fiatal. Ha pedig kitart a szerelmetek idővel örökbefogadhattok egy picit, akit aztán úgyis mint saját gyerkőcöt fogtok felnevelni:))
L/19
17:19: Milyen szuper, hogy te megmondod hogyan kéne gyógyítani a rákot, remélem szabadalmaztatod, én onkológus vagyok és megvenném tőled a módszert!!
Kérdező, valóban minél előbb gyermeket kellene vállalnod, mert a későbbiekben lehet, hogy nem lehet. A párod egy gerinctelen disznó, ha az én párom viselkedne így, akkor már másnap repülne. (vagy én lépnék le) Hány éves egyébként, ő is 22?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!