Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vagy gyerek? Vagy most...

Párom vagy gyerek? Vagy most baba vagy soha! (nem szeretném részletezni, betegség és dokik mondták) A párom nem szeretne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
80%

Ja és látom másik értelemben is félreértettétek. Szóval ha már megszületett a gyerek akkor természetesen ő az első, soha nem hagynám el senkiért, de egy meg nem született gyereknél szerintem az a pár, akit egy életre magunk mellé választunk fontosabb.

Nem is értem hogy mondhattok olyat, hogy párod lehet másik. Szerettetek ti már úgy igazán?

2011. jan. 14. 13:53
 22/105 anonim válasza:
93%
Gyereket egyedül nevelni iszonyú nehéz mind anyagilag mind lelkileg, a legnagyobb csoda lehet, de ha nem kívánt akkor a vele járó nehézségek megkeserítik az egész életed. Ha szeretnéd és tudod mivel jár egy gyerek nevelése akkor mérlegelj ez egész életre szóló döntés. Nekem két gyerekem van és imádom őket, nagyon sok szeretetet adnak. Ha a párod később se akar gyereket mégis hogy fogtok megöregedni, neked jó lesz így? Ne haragudj, hogy ezt mondom de gondolkozz el rajta a párod gyereket nem akar vagy nem akarja hozzád kötve érezni magát?
2011. jan. 14. 13:53
 23/105 anonim ***** válasza:
90%
Kicsi OFF: Én párkapcsolatban vállaltam gyereket, úgy, hogy az apa éppúgy akarta, mint én. A szülés után eltűnt, kétszer látta a lányunkat az első hónapban, azóta mintha a föld nyelte volna el. Az egy dolog, hogy anyagilag nem támogat, még a megítélt tartásdíjat se fizeti, DE!Ami igazán borzasztó, az az, amikor a 7 éves gyerek odaáll elém és megkérdezi, hogy "velem miért nem törődik az apukám?" Nem kívánom senkinek azt az érzést... Szóval egyedül semmiképp se.
2011. jan. 14. 13:57
 24/105 anonim ***** válasza:
100%

13.53.

13:45 vagyok, és szerintem jól értettelek, nem is mondtam, hogy ezzel bármi baj is lenne. Csak pont rád hivatkoztam, mert a te válaszodat láttam meg. Bocs! :)

De nem azt mondtam, hogy nincs igazad.

Az sem biztos, hogy én nem így döntenék az adott helyzeteben.

Csak azt írtam, hogy ez az adott ember értékrendjétől függ. Ismerek valakit pl. aki nem is annyira vágyik a szerelemre, a lényeg, hogy saját gyereke legyen.

Én meg inkább olyan vagyok, hogy szeretnék gyereket majd valamikor, de most a párom az első az életemben.

Meg ez olyan sok tényezőtől függ, hogy ki hogy dönt ilyen helyzetben.

2011. jan. 14. 13:58
 25/105 A kérdező kommentje:
Bocsánat ez tényleg kevés! Nem vagyok terhes,hanem a dokik mondták,hogy most kell babát vállalnom. Régen is feltettem a kérdést csak ez most derült ki pontosan.Szóval mikor összejöttünk mondtam ,hogy nekem lehet 1-2 év múlva babát kell vállalnom,mert méhnyakrákmegelőzző állapotban vagyok.Akkor azt mondta rendben ő neki így kellek,mellettem áll. Azóta folyamatosan romlik az állapotom és a dokik sürgetnek. De ő nem akar azt mondta. Pedig mikor összejöttünk mondtam ,hogy nekem az életem ,hogy egyszer anya legyek! Másfél éve élünk együtt anyagi gondjaink nincsenek. Van 2 kutyánk. És hnem pótol egy gyereket.
2011. jan. 14. 14:00
 26/105 anonim ***** válasza:
42%
Ja jóvan aszittem félreértettél :D Amúgy helyesen gondolod, meg azért nem véletlenül hívják a gyereket a szerelem gyümölcsének. Először szerető pár,utána közös gyerek, ami azért közös, mert két ember rakja össze, nem egy dönt róla. Szóval még ez is inkább azt indokolja, hogy párom az első egy ilyen helyzetben,nem a vágy a gyerek iránt.
2011. jan. 14. 14:01
 27/105 anonim ***** válasza:
93%

Akkor viszont a párod valamilyen szinten becsapott. Mármint ha beleegyezett, hogy egy-két éven belül lesz gyereketek, aztán most visszakozik.

Jó, sok minden változhat a kapcsolat kezdetétől. De a te helyzeted elég rendhagyó ahhoz, hogy vagy idejében kellett volna közölnie a párodnak, hogy bocs, ez így mégsem megy, vagy pedig felelősséget vállalnia az akkori döntéséért, hogy így vállalta ezt a kapcsolatot.

2011. jan. 14. 14:04
 28/105 Madmax12 ***** válasza:
100%

Mindenképp a pároddal beszéld meg!Ha ezután sem szeretne,

(Miért?Nem szeret téged,nem szereti a gyerekeket,vagy miért nem akar?Tőle kell megkérdezni.)akkor szerintem keress másik barátot. :(( sajnálom.

2011. jan. 14. 14:05
 29/105 anonim ***** válasza:
61%

Az örökbefogadott gyerek nem olyan, mint a sajátod.

Miért ellenzi a párod a gyereket, Fiatalok vagytok hozzá vagy nem elég elkötelezett még irántad? Fél a felelősségtől?

2011. jan. 14. 14:06
 30/105 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem szülj tőle gyereke,t ha nem szeretné, hagyd el!

Lesz "apja" a kicsinek, biztos találsz magad mellé egy normális férfit!

Fel a fejjel. :)

2011. jan. 14. 14:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!