Párom vagy gyerek? Vagy most baba vagy soha! (nem szeretném részletezni, betegség és dokik mondták) A párom nem szeretne. Mit tegyek?
Ja és látom másik értelemben is félreértettétek. Szóval ha már megszületett a gyerek akkor természetesen ő az első, soha nem hagynám el senkiért, de egy meg nem született gyereknél szerintem az a pár, akit egy életre magunk mellé választunk fontosabb.
Nem is értem hogy mondhattok olyat, hogy párod lehet másik. Szerettetek ti már úgy igazán?
13.53.
13:45 vagyok, és szerintem jól értettelek, nem is mondtam, hogy ezzel bármi baj is lenne. Csak pont rád hivatkoztam, mert a te válaszodat láttam meg. Bocs! :)
De nem azt mondtam, hogy nincs igazad.
Az sem biztos, hogy én nem így döntenék az adott helyzeteben.
Csak azt írtam, hogy ez az adott ember értékrendjétől függ. Ismerek valakit pl. aki nem is annyira vágyik a szerelemre, a lényeg, hogy saját gyereke legyen.
Én meg inkább olyan vagyok, hogy szeretnék gyereket majd valamikor, de most a párom az első az életemben.
Meg ez olyan sok tényezőtől függ, hogy ki hogy dönt ilyen helyzetben.
Akkor viszont a párod valamilyen szinten becsapott. Mármint ha beleegyezett, hogy egy-két éven belül lesz gyereketek, aztán most visszakozik.
Jó, sok minden változhat a kapcsolat kezdetétől. De a te helyzeted elég rendhagyó ahhoz, hogy vagy idejében kellett volna közölnie a párodnak, hogy bocs, ez így mégsem megy, vagy pedig felelősséget vállalnia az akkori döntéséért, hogy így vállalta ezt a kapcsolatot.
Mindenképp a pároddal beszéld meg!Ha ezután sem szeretne,
(Miért?Nem szeret téged,nem szereti a gyerekeket,vagy miért nem akar?Tőle kell megkérdezni.)akkor szerintem keress másik barátot. :(( sajnálom.
Az örökbefogadott gyerek nem olyan, mint a sajátod.
Miért ellenzi a párod a gyereket, Fiatalok vagytok hozzá vagy nem elég elkötelezett még irántad? Fél a felelősségtől?
Szerintem szülj tőle gyereke,t ha nem szeretné, hagyd el!
Lesz "apja" a kicsinek, biztos találsz magad mellé egy normális férfit!
Fel a fejjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!