Betegség után (pl: nátha) átmostok minen játékot minden nap, addig amig a gyerek meg nem gyógyul?
őszinte leszek: én nem szoktam külön átmosni/ fertőtleníteni a játékokat. ha koszos, természetesen lemosom, de az sem jó, ha minden bacit lemos az ember, mert akkor a szervezet nem, vagy nehezen tanul meg védekezni.
a gyerekeim egészségesek(4, 2 éves), pedig volt olyan, h a leesett ételt a földről felvették és bekapták. számtalanszor ki kell venni a koszos cuccokat a szájukból, mégsem volt soha hólyag a szájukban, nem volt komolyabb hasmenésük és betegségük . nem tömöm minden egyes alkalommal gyógyszerrel őket. egy dolgot viszont soha nem mulasztok el, minden nap megkapják az ő korosztájukhoz való vitaminadagot.
ha mégis valamit tisztítok, fertőtlenítek, azt ecetes vízzel teszem.
Bennem is felvetődött ez a kérsdés, ugyanis mindig viszolyogtam az orvosi várókba kirakott játékoktól - hogy Jézusom, mennyi betegség, kórokozó megtelepedhetett már rajtuk...
Aztán valaki azt mondta, hogy mivel nem élő szervezetről van szó, nem nagyon maradnak rajta élve a bacik.
Fene tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!