Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vagy gyerek? Vagy most...

Párom vagy gyerek? Vagy most baba vagy soha! (nem szeretném részletezni, betegség és dokik mondták) A párom nem szeretne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
84%
két ember döntése kell hogy legyen ha nem akarod az egyedülálló kisgyerekes anyukák táborát gyarapítani.
2011. jan. 14. 13:45
 12/105 anonim ***** válasza:
85%
13:39-es javasolta, hogy ne vetesse el.
2011. jan. 14. 13:46
 13/105 anonim ***** válasza:
82%

Egy baráti házaspár került pont ebbe a szituációba...A kislány megszületett,gyönyörű,egészséges a barátaink hamarosan utána el is váltak.

Beszéljétek ezt át nagyon alaposan,és csak akkor vállaljatok babát ha mindketten fel vagytok rá készülve,mert ha csak az egyik fél akarja az akár váláshoz/szakításhoz "is" vezethet,lásd fent megemlített történet.

2011. jan. 14. 13:46
 14/105 anonim ***** válasza:
81%

Most miért írjátok, hogy terhes??????????????????

Azt mondta: betegség miatt. Valószínűleg a terhességre nem így utalt volna, tehát, úgy gondolom, szó sincs babáról, amit elvetethetne.

2011. jan. 14. 13:47
 15/105 anonim ***** válasza:
29%
Bármelyik verzió is a helyzet most nálatok, a párod téged nem szeret!
 16/105 anonim ***** válasza:
65%
Egy pasi sem fontosabb egy gyereknél-de egyenlőre egy nemlétező gyerekről van szó. Tehát ebben a kérdésben van egy élő, létező partner és egy nem létező esetleges jövőbeni gyerek...
 17/105 anonim ***** válasza:
66%

13:40

Azért ezt te sem mondhatod komolyan. A kiskutya vagy a kismacska nem helyettesít egy gyermeket,ráadásul, az állatnak sem tesz jót,ha úgy bánnak vele,mint egy gyerekpótlékkal: elkényeztetik.

Kedves Kérdező, ülj le a pároddal,és mondd el neki, hogy szereted őt, tőle szeretnél gyereket,s bizony bizonyos okok miatt erre csak most van lehetőség. Beszéljétek át részletesen,hogy miben változna az életetek,ha lenne egy közös gyermek. Ha a párod valóban szeret, akkor megért. Kölcsönösen hallgassátok végig egymás érveit és ellenérveit,majd döntsetek a legjobb belátásotok szerint.

Én bízom benne, hogy megenyhül a párod! Sok boldogságot!

18/105 anonim ***** válasza:
86%

Első válaszoló vagyok, természetesen a válaszomat úgy kell érteni, ahogy én értettem,hogy nem terhességről hanem későbbi meddőségről van szó.

Nekem akkor is pár kellene, nem egy csonka család. Később örökbefogadhatok, tudom,hogy nem ugyanaz, de akkor is lesz mellettem valaki, aki szeret, és valaki, akinek én jelentem az anyát, a párom pedig az apát.

2011. jan. 14. 13:49
 19/105 anonim ***** válasza:
100%

Egyébiránt kicsit pontosabban is megfogalmazhatnád a kérdést.

Már úton van a baba és az a kérdés, hogy elvetesd e, vagy csak egy elképzelt helyzet?

2011. jan. 14. 13:51
 20/105 anonim ***** válasza:
72%
Párod még sok lehet,de gyereked csak most,ahogy te mondtad.Mivel nem tudod mit veszitesz,ezért teszed fel a kérdést.Idősebb korodra gondolj,mikor már tényleg nem lehet.Nehéz a döntés,remélem jól döntesz.A párod tudja a helyzeted?
2011. jan. 14. 13:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!