Párom vagy gyerek? Vagy most baba vagy soha! (nem szeretném részletezni, betegség és dokik mondták) A párom nem szeretne. Mit tegyek?
Lesz apja a kicsinek...talán annak a gyereknek nincs joga ahhoz, hogy saját családban nevelkedjen?
Szerintem ez nem így működik. Az a tisztességes, ha olyannak szülünk, akiről feltételezzük,hogy velünk marad és ő is akarja.
Mivel a kérdezőnek ez az élete álma, így az ő helyében talán elhagynám a párom és megkeresném azt akivel egyeznek a céljaink.
22 évesek vagyunk .És most jött rá ,hogy még fiatal hozzá :(
Mi 2 hét után költöztünk össze. Egy hónap után benne is volt ,hogy legyen baba. Lett is ,csak sajnos a 6 héten elment. Akkor az anyukája tele beszélte a fejét,hogy ő erre még alkalmatlan és el kell vetetni. Hát nem kellett :(
fél évig nem hoztam fel a témát,mert annyira megviselt a vetélés. De most ,hogy mondta a doki már nem bírom.
Átverve érzem magam ,hiszen 1 évig ezért nem volt párom,mert csak olyannal szerettem volna összekötni az életem aki így elfogad és mellettem áll majd. Ő ilyennek adta ki magát. Nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást ,de ebben nem akar támogatni és nagyon fáj!
Szerintem ebben az a legrosszabb, hogy megbeszélték a pároddal, hogy egy-két éven belül lesz gyerek, a párod meg most, hogy itt lenne az idő, mégsem akarja. Azért ez mindenképpen hideg zuhany lehet egy nőnek, aki nagyon szeretne saját gyereket, ez az utolsó lehetősége, hogy szüljön, eddig azt hitte, hogy ezt a lehetőséget ki is használhatja, erre készült lelkileg és most mégsem.
Attól függetlenül nagyon rossz érzés lehet, hogy végül hogy dönt.
Úgyhogy ilyen szempontból megértem az elkeseredettségedet.
Lehet, hogy így is kellesz neki, csak gyereket nem akar... Szerintem nagyon önző a hozzáállása. Addig hagyd el, míg lehet gyereked. Keress gyorsan olyan férfit, akinek szülhetsz.
Jól jegyezd meg: nem akar gyereket "még". Bármit mond. (Eddig sem vette figyelembe, hogy neked szülnöd KELL, mert beteg vagy, ezután sem fogja a te szempontodat nézni.) Majd akar később, amikor neked már nem lehet. És lelkiismeret-furdalás nélkül fogja a saját érdekeit előtérbe helyezni: elhagy egy olyan nőért, akinek lehet gyereke. És akkor se gyerek, se pasi.
Egyetlen esélyed van: másik férfitól gyereket szülni.
Igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy a gyerek 2 ember döntése. De ha ő úgy dönt, hogy nem akar, neked jogod van úgy dönteni, hogy elhagyod.
(Mellesleg az unokatesómnak is hasonló problémája volt, ő a gyereket választotta. 20 éves, és van egy öccse is. :) Nem bánta meg egy percig sem.)
Akkor hagyd el és keress valakit aki felcsinál.
Egy nemlétező személy nem értem,hogy lehet fontosabb a "nagy szerelemnél" . Ha meg nem ő a nagy szerelem,akkor is lépj le.
Át is lettél verve.
Nem az a baj, hogy a párod fiatalnak érzi magát a gyerekhez, vagy hogy egyáltalán nem akar, hanem hogy eddig elhitette veled, hogy akar. Valószínűleg így akart maga mellett tartani.
Ami legalább akkora önzőség, mint valakinek gyereket szülni, aki nem akarja.
A te helyzetedben viszont ő követte el a nagyobb hibát, mert nem olyan helyzetben vagy, hogy jó, most meggondoljuk magunkat, aztán majd később megint és akkor majd jöhet a baba. Ha vállalta így a veled való kapcsolatot, akkor ezen a téren felelősségteljesebben kellett volna, hogy gondolkozzon és ha nem volt abban biztos, hogy kell neki egy gyerek, akkor ezt el kellett volna mondania neked időben, hogy te is átgondolhasd és dönthess!
Mert attól függetlenül, hogy minek kellene az elsőnek lenni, a párunknak, vagy a gyereknek, az embernek meg kell adni a lehetőséget, hogy erről maga döntsön úgy, hogy tisztában van a rá váró lehetőségekkel és a tényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!