Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vagy gyerek? Vagy most...

Párom vagy gyerek? Vagy most baba vagy soha! (nem szeretném részletezni, betegség és dokik mondták) A párom nem szeretne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
92%
Ülj le a tükör elé és beszéld meg magaddal! A párod kell, vagy egy gyerek? ( Úgy tünik a kettő nem megy együtt.) Dönts jól és menj végig a választott uton! Sok sikert!
2011. jan. 14. 14:21
 42/105 anonim ***** válasza:
69%

22 éves pasitól elvárni hogy akarjon gyereket?

ha anniyra sürgősen akartál gyereket,akkor 30hoz közeli FÉRFI (nem pasi aki épph felnőtt) kellett volna párodul...

ráerőltetni a gyereket felelőtlenség,ott fog hagyni és igaza lesz,ő szólt hogy nem akar még gyereket...

2011. jan. 14. 14:21
 43/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban annyira fontos számodra, akkor szülj!

Más helyzet lenne, ha negyvenéves lennél. Így még bőven van esélyed arra, hogy ha a párod elhagy emiatt, találj magadnak olyat, aki a gyerekkel együtt elfogad.

Nem mellesleg ebben a helyzetben én a gyerektől függetlenül otthagynám a párom. Hogy lehet valakit így becsapni? Hát neki semmit nem ér az adott szava?? Biztos, hogy olyan emberrel akarsz élni, aki egy év múlva fogja magát és visszatáncol? Az esküvő előtt is rá fog jönni, hogy ő ezt mégsem akarja? Ha netán ágynak esel, akkor is a könnyebbik utat választja és otthagy és elmegy inkább bulizni a haverokkal?

2011. jan. 14. 14:23
 44/105 A kérdező kommentje:

Mert nem arra akartam pasit ,hogy csak csináljon nekem gyereket! Ezt bármikor megtudja csinálni bármilyen nő.

Én szerelmet is akartam ,ami meg is van. Nem árultam zsákbamacskát. Nem védekezünk csak kiszállásos módszerrel. De eddig tiszteletben tartottam ,hogy még nem akar. De már nincs időm.

Most másik férfit keresni ? Hol találnék olyan normális férfit aki már 1 hónap után azt mondaná okés jöhet a gyerek? És ha igen akkor ,hogy ? Nekem érzelem nélkül nem megy a szex.Olyannal férfival szerettem volna ezt megvalósítani akivel szeretjük egymsást . Nem csak azt akartam ,hogy legyen gyerek ,hanem hogy boldog legyek-legyünk,család lehessünk.

2011. jan. 14. 14:27
 45/105 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 22 évesen tényleg elég éretlen lehet ezekhez a dolgokhoz. Felelősségvállalás még nem az erősségük ebben e korban. Ha valamennyire is szeretitek egymást beszéljétek át, értesd meg vele és a szüleivel is, hogy miről van, miről volt szó. Nem egyszerű döntés, de még lehet belőle valami! Szurkolok!!!

Ha pedig nem fog sikerülni, saját magad érdekében állj tovább!

2011. jan. 14. 14:27
 46/105 anonim ***** válasza:
36%

Mindenképpen baba!Megértelek és tudom milyen évekig várni,és szenvedni,hogy gyermeked lehessen.

És igen,egy nem létező személy LEHET mindennél fontosabb,még a "nagy szerelemnél" is,bár ahogy olvasom,itt nem erről van szó.Ez a pasi nem fog veled maradni,még ha nem szülsz,akkor sem.

És egyébként van olyan 22 éves,aki igenis akar,és vállal egy gyermeket.

2011. jan. 14. 14:29
 47/105 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem hagyd ott és szülj egy gyereket...Szerelmed még lehet de ha késöbb már nem lehet babád akkor most kéne :S És a gyereknek sem biztos hogy az a jó hogy igazi családban leegyen mint ahogy írták.Fogsz még találni normális pasit de ha nem lehet gyereked akkor nem fogod magadnak megbocsájtani soha (legalábbis én nem tudnám elképzelni hogy ne legyen majd egy babám )
2011. jan. 14. 14:35
 48/105 anonim ***** válasza:
68%

Csak kérdezem, hogy mi van akkor, ha nem vállalsz most gyereket? Miért nem lehet később? Azt írtad rákot megelőző állapot. Tehát van rá esély hogy rákos legyél és ez esetleg méh eltávolítással járna?

Mi van akkor, ha esetleg a terhesség nem változtatja meg az állapotodat, sőt, kiderül X idővel a baba születése után, hogy áttéteid vannak? Lesz egy gyerek anya nélkül?

Mi van akkor, ha elhagyod a párod, összejössz valaki mással és nem leszel terhes?

2011. jan. 14. 14:49
 49/105 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is úgy alakult az életem, hogy elváltunk a férjemmel és egyedül maradtam egy 2 éves gyerekkel. Viszont SOHA nem bántam meg egy percre sem, hogy szültem!

Az igaz, hogy a gyereknek családban kell felnőnie, de abban soha senki nem lehet teljesen biztos, hogy életük végéig együtt fognak maradni a párjukkal.Szerintem mindenképpen próbálj keresni egy másik férfit, aki szintén vágyik már egy gyermekre.Példának a szüleimet hoznám, akik fél év után összeházasodtak, én pedig esküvő után 10 hónappal születtem. Ők 35 éve együtt vannak.Neked is sikerülhet!

2011. jan. 14. 14:50
 50/105 A kérdező kommentje:

A doki véleménye szerint sokkal több teret adnék arra hogy tejesen meggyógyuljak ha már szülök. Mert most még muszáj mindent megtenni annak érdekében ,hoyg tudjak szülni. És volt már arra is példa ,hogy a szülés után semmi baja nem volt a nőnek.Ezeket mondta az orvos. Nem egy több. Kb 6-7 dokinál voltam már. Abból 2 mondta ,hogy várjak még egy műtétig.De nem megy ez a végletekig. lassan 2 éve,hogy volt egy műtétem akkor azt mondták 2-5 éven belül rák lett volna. De a műtét nem segített egyre rosszabbak a leleteim. És ha lenne már gyermekem akkor lehet ,hogy a méhem nem lenn , de utána nyugodt lehetnék,mert van egy gyerekem és a betegségnek is integetnék.

Engem ez idő alatt soha nem érdekelt az ,hogy úr isten lehet rákos leszek.Hanem azzal kelek és fekszem ,hogy mivan ha soha nem lehet gyerekem?

2011. jan. 14. 15:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!