Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám újra terhes és nagyon...

Anyám újra terhes és nagyon bunkó dolgot mondott a család. Ha elérünk egy bizonyos kort, akkor kell egy másik vagy mi?

Figyelt kérdés
Anyám 2 hete mondta el, hogy lesz tesóm. Van egy idősebb bátyám, ő most 18 éves, én 16 éves vagyok. Bevallom őszintén, egyikünk sem örül ennek az egésznek, de nem szólunk semmit. Karácsonykor mondták el anyámék a rokonoknak és olyanokat mondtak, hogy "Na reméljük, ha lány lesz, kis színésznő lesz belőle, gyerekek úgysem olyan művészi beállítottságúak". Hogy mondhattak ilyet?? Én írok, rajzolok, zenélek. Bátyám is rajzol, nem is akárhogy. Ez nekem nagyon nagyon szarul esett!! Meg olyanokat mondanak, hogy anyu biztos babázni akart még, ez mennyire jó. Egyáltalán nem jó, mi is itt vagyunk. Azzal miért nem foglalkoztak, hogy hova akarok egyetemre menni vagy hogy a bátyámnak hogy megy az egyetemi élet? És még le is szólnak minket. Kész káosz az életem, mióta megtudtam, hogy lesz tesóm. 16 éves vagyok basszus, nem most kéne. Elegem van. Innentől kezdve megszűnünk létezni és ezt nem tudom elfogadni. Akármennyire is odavannak, azért mi is itt vagyunk. Rólunk soha nem áradoznak családi összejövetelek alatt. Legszívesebben elköltöznék én is, ahogy a bátyám. Látták rajtam, hogy szarul esett és egy kedves szót nem voltak képesek mondani. Anyuék meg le sem ültek még velünk beszélni, csak azt hajtogatják, hogy mekkora jó, hogy ha mi kirepülünk a családi fészekből, nem veszítik el az összes gyereküket. Nem bírom! Hogy éljem túl ezt az egészet? Ma végigbőgtem a délutánt, semmi jó nem történik, egyre csak nehezebb lesz minden.
2010. dec. 28. 21:17
 61/108 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg elszégyellhetitek magatokat mindannyian,akik a kérdezőt szidták!! Hogy beszélhettetek így ezzel a kislánnyal? Főleg hogy jó páran közületek szülők. A pofám leszakadna ha így beszélnék egy gyerekkel, akinek láthatóan gondja van és segítséget kér. Gondolom ha elesik előttetek valaki annak sem segítetek. Undorító...
2010. dec. 29. 00:44
 62/108 anonim ***** válasza:
59%
Most nem ezért, az addig oké, hogy nem kell bunkó stílusban leszólni, mert túlérzékeny kamasz és még meg is lehetne érteni a fájdalmát, de amiket ír és ahogy gondolkodik bizonyos dolgokról az felháborító. Egy 16 éves gyerekről van szó, aki azért már nem is annyira gyerek, szóval lehetne több esze is. De amiket írt, abból meg lehet mondani, hogy nem teljesen normális gondolkodású.
2010. dec. 29. 00:53
 63/108 anonim ***** válasza:
70%

Elmebetegnek neveznéd, csak mert megharagudott, hogy a rokonai nem kérdeztek róla??? Azért ez elég erős.

A kérdező nem elmebeteg hanem csalódott és elkeseredett, ti meg rátettetek egy lapáttal. Gratulálok.

2010. dec. 29. 00:54
 64/108 anonim ***** válasza:
15%

Egy szóval sem mondtam, hogy elmebeteg!!!

De szerinted tényleg normális az, aki ilyeneket ír, hogy megöletné a picit, ölt már embert, nem is egyszer...persze, nem igaz, de akkor is....

2010. dec. 29. 01:01
 65/108 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom, azt csak ironikusan írta, mert már olyanokat írtak, mintha azt szűrnék le, hogy ilyenekre képes. Egy szóval sem írta, hogy utálná a gyereket, de egyesek olyanokat írtak, hogy megöletné stb. Szerencsétlen mit reagáljon erre??
2010. dec. 29. 01:07
 66/108 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon nagy szemétség volt az, amit ezzel a lánnyal csináltatok. Remélem, hogy nem fogtok nyugodtan aludni, mert én se tenném akár ismerem, akár nem.
2010. dec. 29. 01:09
 67/108 anonim ***** válasza:
81%
Most ezen felesleges összeveszni, egy 16 éves lányon. Én nem szidtam őt, írtam, hogy teljesen megértem a problémáját, hogy úgy érzi, a kisebbet már most jobban szeretik, ővele nem foglalkoznak...de az azért tény, hogy a rokonok véleményére nem kéne ennyire adni, biztos túlérzékeny a leányzó, gyenge idegzetű. Ami abból is látszik, hogy milyen stílusban írogat...mert az azért ne mondjad, hogy ha a válaszolók bunkók, akkor nekem is úgy kell válaszolni, meg hisztizni idegen embereknek...ahelyett, hogy az anyjával beszélné meg ezt a dolgot...aki ahogy olvasom a sztorit, annyiban hibás, hogy terhes lett. De biztos megoldódik a probléma, fel kell nőni, anyuval beszélgetni, kistesót elfogadni, és lenyugodni, mert az életben sok a szemét ember, sokszor nem fogják őt értékelni, és nem lehet mindig hisztizni ezért.
2010. dec. 29. 01:14
 68/108 anonim ***** válasza:
41%
De az is tény, hogy aki paraszt volt a lánnyal, az szégyellheti magát mélységesen...
2010. dec. 29. 01:16
 69/108 anonim ***** válasza:
75%
És tényleg az a vicc,hogy azok között akik ilyenek írtak vannak szülők is...
2010. dec. 29. 01:18
 70/108 anonim ***** válasza:
88%
De most komolyan csajszi: miért érdekelnek ennyire a rokonok? Ok, rosszul esett...de most pár bunkóra miért figyelsz ennyire? Meg sem érdemlik...
2010. dec. 29. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!