Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám újra terhes és nagyon...

Anyám újra terhes és nagyon bunkó dolgot mondott a család. Ha elérünk egy bizonyos kort, akkor kell egy másik vagy mi?

Figyelt kérdés
Anyám 2 hete mondta el, hogy lesz tesóm. Van egy idősebb bátyám, ő most 18 éves, én 16 éves vagyok. Bevallom őszintén, egyikünk sem örül ennek az egésznek, de nem szólunk semmit. Karácsonykor mondták el anyámék a rokonoknak és olyanokat mondtak, hogy "Na reméljük, ha lány lesz, kis színésznő lesz belőle, gyerekek úgysem olyan művészi beállítottságúak". Hogy mondhattak ilyet?? Én írok, rajzolok, zenélek. Bátyám is rajzol, nem is akárhogy. Ez nekem nagyon nagyon szarul esett!! Meg olyanokat mondanak, hogy anyu biztos babázni akart még, ez mennyire jó. Egyáltalán nem jó, mi is itt vagyunk. Azzal miért nem foglalkoztak, hogy hova akarok egyetemre menni vagy hogy a bátyámnak hogy megy az egyetemi élet? És még le is szólnak minket. Kész káosz az életem, mióta megtudtam, hogy lesz tesóm. 16 éves vagyok basszus, nem most kéne. Elegem van. Innentől kezdve megszűnünk létezni és ezt nem tudom elfogadni. Akármennyire is odavannak, azért mi is itt vagyunk. Rólunk soha nem áradoznak családi összejövetelek alatt. Legszívesebben elköltöznék én is, ahogy a bátyám. Látták rajtam, hogy szarul esett és egy kedves szót nem voltak képesek mondani. Anyuék meg le sem ültek még velünk beszélni, csak azt hajtogatják, hogy mekkora jó, hogy ha mi kirepülünk a családi fészekből, nem veszítik el az összes gyereküket. Nem bírom! Hogy éljem túl ezt az egészet? Ma végigbőgtem a délutánt, semmi jó nem történik, egyre csak nehezebb lesz minden.
2010. dec. 28. 21:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
60%
És erről biztos a leendő kistesód tehet...
2010. dec. 28. 21:29
 12/108 anonim ***** válasza:
61%
tőled kellett volna engedélyt kérni, hogy teherbe eshessen? vagy mégis hogy gondoltad? jobb ha tudod, hogy terhesen megváltozik a nő hormon háztartása, sokkal érzékenyebb lesz, hamarabb elsírja magát, feszültebb stb. pont nem egy ilyen hisztiző kamaszra van szüksége. Nőjél már fel és álljál mellé, neki köszönheted, hogy most itt írogathatsz.
2010. dec. 28. 21:31
 13/108 anonim ***** válasza:
69%
És te megkérdezted hogy mi van velük a 16 év alatt?
2010. dec. 28. 21:31
 14/108 A kérdező kommentje:
Anyád az elkényeztetett p*csa. Nem kényeztettek el. Azért ezt nem vártam, hogy úgy nekem estek, mintha embert öltem volna! NORMÁLIS TANÁCSOKRA VÁRTAM, MERT ROHADTUL ELEGEM VAN MINDENBŐL. Mindenhol csak a baszogatás, a levegőnek nézés. Ezerszer elmondhattok minden önző szemét kis p*csának, de akkor a rokonok nem önzők, hogy minket évek óta lesz*rnak? A dolgok mögé is kéne gondolni.
2010. dec. 28. 21:32
 15/108 anonim ***** válasza:
79%
El vagy tévedve, aranyom! A tartás azt jelenti, hogy méltósággal viselsz mindent, nem azt, hogy előbújik belőled a 4 éves önző, magán kívül senki és semmi mással nem foglakozó kislány, ha valami nem úgy alakul, ahogy neked tetszik. A leírtak alapján ugyanis nagyon ilyennek tűnsz. Nem mondom, hogy ugrálnod kellene örömödben, de legalább jó képet vághatnál hozzá. Húsz év múlva meg fogod érteni anyukád, mikor már lesz róla fogalmad, mennyi örömet tud okozni egy új élet.
 16/108 anonim ***** válasza:
90%

"és ezt nem fogom megbocsátani nekik,van bennem tartás"

Akkor lenne benned tartás,ha nem hisztiznél a baba miatt.Képzeld,amikor te születtéél,akkor pont ugyanilyen öröm,boldogság,kíváncsiság volt.16 évesen már elég érett gondolkodásúnak kellene lenned és örülnöd kéne anyukáddal együtt.

17/108 anonim ***** válasza:
80%
Énmegértelek,és tényleg nem kellene "lelibázni"a Kérdezőt,főleg,ha nem is ismered.... Őt is meglehet érteni,hiszen ez tényleg durva beszólás volt a roknoktól,mert ilyenkor mindenki fejében ő lesz a legjobb gyerek,a kis aranyos,aki még sokra vheti a testvérei helyett is. AZtán lehet,hogy még annyira sem viszi késöbb az életben,mint Ők. Én most nem a babát,akarom szidni,Isten ments,csak azt mondom,hogy egy bizonyos szinten már tényleg sértő a dolog.
2010. dec. 28. 21:33
 18/108 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanez volt a helyzet nálunk is..ne anyudat okold mert tesód lett és igen lehet h babázni akar.Felkel fognod, h ezentúl nem körülötted forog majd a világ.Mi lesz ha meglesz a baba és jönnek babanézőbe? Akkor se veled foglalkoznak majd.Elkel fogadd és beletörődnöd és örülj, hogy lesz tesód! Eleinte én is féltem de rájöttem, hogy nagyszerű dolog.
2010. dec. 28. 21:34
 19/108 anonim ***** válasza:
70%
A plafonon rohangálnék örömömben, ha lehetne egy kistestvérem... 18F
2010. dec. 28. 21:34
 20/108 Tinker Bell ***** válasza:
54%

Mit parádézol?

Mire számítottál, hogy majd támogatunk abban, hogy már utálod a kistesódat, csak azért mert nem te leszel ezután a középpontban? Ha már ilyen gusztustalan stílusod van akkor viseld a következményeit! Sok problémád lesz még az életedben, ha nem változtatsz!

Kapj a fejedhez egy kicsit!

2010. dec. 28. 21:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!