Anyám újra terhes és nagyon bunkó dolgot mondott a család. Ha elérünk egy bizonyos kort, akkor kell egy másik vagy mi?
21:48 vagyok.
Kicsi lány, nem írtál, vagy nálam nem működik valami. Kérlek ne írj butaságokat! A Te életed egyszeri és megismételhetetlen, és biztos vagyok benne, hogy nem csak fájdalomból áll. Az emberek sajnos szeretnek ítélkezni. Egy elkezdi, a többi meg megy utánuk. Téged az ő véleményük érdekel, vagy azoké, akik megértenek és segíteni szeretnének? Olvasd el annak a lánynak a levelét, akinek most 3 éves az öccse, és abból meríts erőt.
Nem kell a szeretetednek azonnal jönnie, még bőven van időd, hogy átértékeld a dolgokat.
Ne törődj a támadókkal, próbálj megnyugodni, meglátod, reggelre más lesz a világ.
Én a helyedben most bemennék anyukádhoz, és csak úgy, minden szó és magyarázat nélkül adnék neki egy puszit. Tudod miért? Mert azt gondolom, most leginkább az Ő szeretetére van leginkább szükséged.
Vigyázz magadra!
Akik a kérdezőt szidják annak fogalmuk sincs erről az érzésről. Elárulom iszonyatos!!! Nem az hogy a másikat is szeretik, hanem hogy jobb nálad, holott te a lelked kiteszed. Nekem 8 éves koromban a szomszédok azt hazudták testvérem lesz,anyuék tervezik, csak nem vallják be. Én összecsomagoltam és elindultam világgá.Még jó, hogy útközben megtaláltak. Persze a dolog hazugság volt, anyuék nem tervezték,csak a szomszédok tudták,hogy kapok a témára, mert minden ismerős azt mondogatta,hogy mindig mindenhol a kicsit szeretik jobban. Nem tudom elmondani azt az érzést,egyszerűen rettenetes volt. Szóval az ítélje el a kérdezőt, aki már érzett ilyet valaha. Azt az érzést kelti, mintha téged már meguntak volna és akaratodon kívül érzel ilyesmit.
Én már felnőtt ember vagyok, de ha most megtudnám, hogy testvérem lesz soha egy pillantást sem akarnék rá vetni, hiába tudom már, hogy a testvér dolgok nem így vannak, a régi berögzült szomorúság és rossz érzés akkor is megmarad, pedig a szüleim tényleg soha nem kivételeztek. Ezúton is kössz a szomszéd nyanyáknak.
Nyugi kérdező, úgyis tovább tanulsz és talán majd megkedveled ezt a gyereket. És nem lesz olyan sokáig újdonság.
Abszolút meg tudom érteni mit érzel.
hozzá kell szokni itt a gyk-n, h aki leírja kérdésben azt, h pl. szerretője van, kevesli a pasija ajándékát, féltékeny 1 kisbabára - azt rögtön lehulladékozzák, ler*bancozzák, lealjadékozzák - mert sok ember nem tud elvonatkoztatni az érzelmeitől, és racionális választ adni- amit esetleg egy kérdező várna.
A te esetedben sem olyan egyszerű ez a dolog. Adott 1 magzat, akire az összes rokon figyel, felruházzák egy csom olyan lehetséges tulajdonsággal, amikkel talán nem is rendelkezik- aztán ott vagy te, és a báttyád, biztosan tehetségesek- titeket pedig nem méltatnak, ill. leszólnak.
Az oka egyszerűen az, h irigykednek rátok, talán mert tudják, h ők még annyira sem rajzolnak, és semmilyen művészi adottságuk nincs.
Az én családom mindig is el volt telve azokkal, akik matekból voltak jók, és nekem is szarul esett, amikor nem méltattak, de túlléptem ezen. most irigyelnek, amiért kiállították a festményeimet.
A másik, h ne dramatizáld túl ezt! Az a kisbaba meg sem született még, és nem tehet semmiről. Lehet, h sokkal ügyetlenebb, és butább lesz nálad - előre nem lehet tudni-
undok rokonok meg mindig is voltak, vannak, lesznek- nem velük kell törődni. Ha jó vagy valamiben, hát csináld, és mutasd meg nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!