Anyám újra terhes és nagyon bunkó dolgot mondott a család. Ha elérünk egy bizonyos kort, akkor kell egy másik vagy mi?
Nekem az jött le a leveledből, hogy a rokonság irigykedik az elért eredményetekre. Ahogy írod jól rajzoltok, zenéltek, egyetemista a bátyád. Te célod is az egyetem.
Az természetes, hogy megfordult a fejetekbe, hogy már a kicsi lesz a középpontban. Ez így is lesz, de nemcsak a szülőknél, hanem Nálatok is majd meglátod.
Hidd el, ha megszokjátok az új helyzetet együtt fogtok izgulni a kis jövevényért.
Azért ilyen durván nem kéne vele beszélni. Gondolom rosszul esik neki, hogy őt meg a testvérét egy szóra sem méltatják, viszont azt a babát, aki még meg sem született, azt szinte csodaként tartják számon. Különben nyilván amikor a kérdezővel volt terhes az anyukája, róla is ilyeneket mondtak, csak erről ő nyilván nem tud.
Most nem azért, de máskor meg folyamat arról megy a papolás, hogy a 16 éves az még gyerek, most mégis úgy kezelitek, mintha már úgy kéne viselkednie, mint egy felnőttnek. Kamasz még, nyilvánvaló, hogy kicsit érzékenyebb mint egy felnőtt, és tényleg rá is tekintettel lehetnének a rokonok. Hiába testileg felnőtt már egy 16 éves, lélekben azért még valahol gyerek.
" Azért ezt nem vártam, hogy úgy nekem estek, mintha embert öltem volna!"
de ha rajtad múlna a kistesó megtartása vagy elvetetése,megtennéd...
Amúgy meg kit érdekelnek a rokonok?Ti 4en,mostmár nemsokára 5en vagytok a szűk család,nektek kell együtt élni,ti tudjátok,hogy a jó nektek.Ha ti jól megvagytok,ki nem sz@rja le a rokonokat?
Nem csodálom, hogy nem érdeklődnek irántad a rokonaid. Én sem érdeklődnék.
Milyen különös... a szüleiddel együtt tudnak örülni? Velük kedvesek? Hát, drága, akkor nem bennük van a hiba, hanem benned.
Nekem csak egy felvetésem lenne...
Nem írtad, hogy tervezték-e a babát vagy csak becsúszott. Ha véletlen maradt terhes, de van anyagi stb keret arra, hogy megszülessen, akkor mégis mit óhajtassz? Ölesse meg édesanyád még magzat korában mert a "kedves" nővére már pár centis korában gyűlöli?
Vagy mégis mit szeretnél ha nem azt, hogy abortuszt végezzenek?
Hogy engedélyt kérjenek minden sex előtt és minden kiszakadt óvszer után rohanjonak hozzád beszámolni? Vagy engedélyt kérjenek a baba megtartására? Mert a Te szavad a döntő?
24/L
Micsoda igazságtalanság! Elképesztő!
Majd kilépsz a nagybetűs életbe, megtanulod, hogy mi ennek a szónak a jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!