Anyám újra terhes és nagyon bunkó dolgot mondott a család. Ha elérünk egy bizonyos kort, akkor kell egy másik vagy mi?
Figyelt kérdés
Anyám 2 hete mondta el, hogy lesz tesóm. Van egy idősebb bátyám, ő most 18 éves, én 16 éves vagyok. Bevallom őszintén, egyikünk sem örül ennek az egésznek, de nem szólunk semmit. Karácsonykor mondták el anyámék a rokonoknak és olyanokat mondtak, hogy "Na reméljük, ha lány lesz, kis színésznő lesz belőle, gyerekek úgysem olyan művészi beállítottságúak". Hogy mondhattak ilyet?? Én írok, rajzolok, zenélek. Bátyám is rajzol, nem is akárhogy. Ez nekem nagyon nagyon szarul esett!! Meg olyanokat mondanak, hogy anyu biztos babázni akart még, ez mennyire jó. Egyáltalán nem jó, mi is itt vagyunk. Azzal miért nem foglalkoztak, hogy hova akarok egyetemre menni vagy hogy a bátyámnak hogy megy az egyetemi élet? És még le is szólnak minket. Kész káosz az életem, mióta megtudtam, hogy lesz tesóm. 16 éves vagyok basszus, nem most kéne. Elegem van. Innentől kezdve megszűnünk létezni és ezt nem tudom elfogadni. Akármennyire is odavannak, azért mi is itt vagyunk. Rólunk soha nem áradoznak családi összejövetelek alatt. Legszívesebben elköltöznék én is, ahogy a bátyám. Látták rajtam, hogy szarul esett és egy kedves szót nem voltak képesek mondani. Anyuék meg le sem ültek még velünk beszélni, csak azt hajtogatják, hogy mekkora jó, hogy ha mi kirepülünk a családi fészekből, nem veszítik el az összes gyereküket. Nem bírom! Hogy éljem túl ezt az egészet? Ma végigbőgtem a délutánt, semmi jó nem történik, egyre csak nehezebb lesz minden.2010. dec. 28. 21:17
91/108 anonim válasza:
Utolsó, ez most komoly? Légyszi, legalább privátban küldj egy linket (inkább ne tedd ide ki), mert egyszerűen nem bírom elhinni, hogy ez tényleg igaz lenne.
92/108 anonim válasza:
Vagy ez most nem erre a kérdésre vonatkozott?
93/108 anonim válasza:
Lehet, hogy komoly...itt már nem is elérhető az e-mail cím...de reméljük a legjobbakat.
94/108 anonim válasza:
Ne már,tényleg?El tudod küldeni a linket?
95/108 anonim válasza:
pfff.... a halálba kergettek egy 16 éves lányt. undorítóak vagytok
96/108 Tinker Bell válasza:
Te meg azért vagy undorító, mert ilyet feltételezel!
Azért, ha valaki öngyilkos akar lenni, egy picikével több kell néhány bejegyzésen kívül, nem gondolod?
SENKI nem tudja biztosra, hogy miért nem ír a lány. Az hogy talált valaki egy profilt, nem azt jelenti, hogy ő az!
Miért kell rögtön a lehető legrosszabbat feltételezni?
97/108 adriennjeni válasza:
Hát elég gáz vagy/voltál! Egy önző senkiházi, olyan pofont kapsz az élettől amit megemlegetsz az biztos. Szánalmas vagy, az is maradsz. Anyázol,ha nem tetszik a vélemény. Sok eszed lehet most is. Sajnálom a kicsit, mega te majdani gyerekedet. Inkább ne is vállalj mert, nem érdemled meg.
98/108 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj neki, hogy lesz egy kistestvéred. 21 éves vagyok, van egy másfél éves kishúgom és 8 hónapos kismama vagyok. 5en vagyunk testvérek és mindannyian nagyon örültünk a picinek. Nem zavar minket, hogy ő áll a figyelem középpontjában, de ez így is van rendjén. Amíg velük laktam, szinte azon veszekedtünk, hogy ki ölében legyen, ki pelenkázza, stb. Te sem vagy már nagyon fiatal, még ha nem is szeretnél jó pár évig kisbabát, ha most sokat vagy mellette, nagyon sok minden rád ragadhat a gyereknevelésből, amit majd később tudsz kamatoztatni. A rokonokra meg ne is figyelj, a szüleid biztosan büszkék rád is, mégha nem is mondják ki, a többi meg nem számít.
99/108 anonim válasza:
Olyan aranyos volt a bevezető, nem álltam meg mosoly nélkül. Egy kamasz duzzog tehetetlenül.
SOHA NAGYOBB BAJOD NE LEGYEN, MINT HOGY TESTVÉRED LESZ!
Azóta már kétéves elmúlt, gondolom, te is odavagy érte. Nincs csodálatosabb ezeknél piciknél!
100/108 anonim válasza:
Mi a helyzet?tudtok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!