A nővéremről megtudtam, hogy Pesten hivatásos prosti. Hogyan kezeljem a helyzetet?
A qurvától kérdezném:
Nem félsz, h a kedves kuncsaftjaiddal összetalálkozol mondjuk az utcán, egy társaságban, egy rendezvényen, és megismernek? Vagy attól, hogy a hirdetéseid által felismernek ol. családtagok, oszt.társak, stb? Vagy mondjuk olyan hív fel, akit ismersz? Hogy vittek bele? Barátnőd mondta, h mostantól legyél te is qurva, feladtatok egy hirdetést, és qurva vagy azóta? Tényleg kíváncsi vagyok.
úgy látom itt sokaknak teljesen normális és természetes dolog, hogy egy nő eladja a testét.... igen ez itt Mo.
meg lehet magyarázni, hogy főiskola meg kiadások és stb... de akkor mi van azokkal akik előbb dolgoznak 1-2 évet, hogy összespórolják a pénzt az iskolai költségekre vagy iskola alatt szétdolgozzák magukat? mert nyilván egyszerűbb benyelni egy-két karót. mert a kínai kabátban csak fázni lehet, ezért szétteszem a lábam és hopp már van is kabát. hát bocs, de ezen nincs mit magyarázni.
Az te vagy. Más meg nem nyomkodná a mancsát kukába, meg nem lapátolna trágyát mondjuk. Ízlés kérdése. És már bocs, de mi az, hogy ha nincs pénzem nem tanulok. Aha. Akkor rohadjon meg kukutyinban, mert az anyjáék nem tudják finanszírozni, nem géniusz, akit felkarolnak? Azt is lehet mondani, hogy végezd levelezőn és akkor tudsz dolgozni. Hogyne, ha én elmennék levelezőre, akkor tandíjat kéne fizetnem, mert csak fizetős van levelezőn. Annyit, hogy megkeresném az éves tandíjam árát, meg egy kicsit többet, kb ott lennék mint előtte. Hurrá!
Ez meg, hogy miért kell 100ezres kabátot venni? Mert miért ne? Ha már annyit keres? Vagy mondja azt, hogy János, vegye vissza azt a harminc ezret az éjjeli szekrényről, a maradék pont elég a havi kajámra, nem kell több? Ha már megvan neki, azt vesz, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!