Húgomnak (17) viszonya van egy nős férfival, megtudtam
pár napja, és úgy gondolom, hogy beszélnem kéne vele.
Mit gondoltok? Mit mondhatnék?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy szóljak e bele, de mégis a húgom, és azzal eteti a pasi, hogy neki ilyen meg olyan fontos, meg hogy otthagyja a családját, a gyerekével együtt, a pasi 30 fölött van, én is ismerem.
Szeretném neki elmondani, h ez nem jó, meg hogy mindig a szerető jár rosszul általában. A húgom nagyon kis naiv, és tapasztalatlan, jelzőket nem kérek rá, mert nekem is megvan a véleményem a családfeldúló szeretőkről, akik pluszba ilyen fiatalok.
A hugodnak magyarázd el, hogy egy pasi nem fogja otthagyni a gyerekeit miatta, és ő meg ne akarjon szétszedni egy családot csak azért, mert most épp 17évesen úgy gondolja, hogy szerelmes. Ezt nem tehetné meg normál esetben senki. A pasinak meg megmondanám, hogy ha nem száll le a hugomról, akkor el fogom mondani a feleségének... Szemét húzás, de azt hiszem egy felelősségteljes apának a családja mellett a helye nem pedig 17éves csitri csajokon... bocsi a jelzőért.
2011. szept. 30. 09:05
2/13 anonim válasza:
A pasi hülyíti a kiscsajt a családját tuti, hogy nem fogja otthagyni! Én felvilágosítanám az ürge családját, de csak miután szétrúgtam a f@szi seg.ét! Mindenképp beszélj a feleségével, de valahogy tudd is bizonyítani! Fotók, hangfelvételek, stb., mert nem biztos, hogy a neje rögtön hinni fog neked! Liliomtipró kancsó!
2011. szept. 30. 09:05
3/13 anonim válasza:
Hát ha tényleg ennyire naív, és telebeszélte a pasi a fejét, akkor sajnos nincs mit tenni.Hiába beszélnél a húgoddal, te lennél a rossz, aki el akarja marni a szerelmétől!
Egy 30on túli pasi, azért már elég tapasztalt, és tudja, hogy hogyan csavarja el a fejét egy "kis" lánynak!
Ettől függetlenül én beszélnék vele.Megközelíteném több szempontból a helyzetet.Nagy valószínűségeket sorolnék fel neki, és elmondanám, hogy ez nem jó.A legjobb érvem az lenne, hogy nézze már meg, hogy most mit csinál a pasi, és ha még el is hagyja a feleségét érte, nagy valószínűséggel vele is ezt csinálná!
2011. szept. 30. 09:08
4/13 anonim válasza:
Szia,hát mondanám hogy beszélj vele,de lehet ugy se fogja felfogni,voltam így én is,szeretője voltam valakinek,hiába beszéltek velem,nemtörődtem senkivel...igérgetett fűt fát igaz nemvoltak gyerekei,de mikor kezdett kitudódni a dolog,eldobott mint rongyot.Már ennyi ésszel tudom,hogy soha nem mennék bele ilyen kapcsolatba
2011. szept. 30. 09:10
5/13 anonim válasza:
Irigylem őket,piszok jókat dughatnak !
El tudom képzelni,hogy hogy élvezi a 17 éves is meg a 30-as is most a sexet egymással,húú.
Ezeket mostanában le nem beszélitek erről. Szerintem.
2011. szept. 30. 09:11
6/13 anonim válasza:
Nehéz ügy,egy 17 éves szerelmes lány nem az eszére szokott hallgatni.Inkább a férfival beszélj,fenyegesd meg hogy ha nem hagyja békén a húgodat akkor kitálalsz a feleségének.
2011. szept. 30. 09:23
7/13 anonim válasza:
Persze, beszélhetsz vele, magyarázd el neki, amit gondolsz az egészről. Sajnos egyebet tenni nem tudsz, mert a hugod élete, végülis azt tesz vele, amit akar. :(
2011. szept. 30. 09:26
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem is a viszony ténye a baj, hanem hogy tényleg elhiszi, hogy a férfi el fogja érte hagyni a családját.. Inkább a pasival próbálj beszélni, ne a lánnyal, a lánnyal felesleges. És ne erőszakosan, csak magyarázd el mennyire fog ez fájni a húgodnak és ne rabolja egy 17 éves életét.
2011. szept. 30. 10:11
9/13 anonim válasza:
Én még addig is elmennék,hogy szólnák a családnak.Hátha szüleitek tudnak ezzel a kis csitrivel valamit kezdeni.A feleséggel mindenképp beszélni kellene,meg esetleg ráküldeni a pasira néhány verőlegényt.Ha az én húgommal tenné ezt valaki,kiveretném belőle a sz@rt is.Ne hagyd annyiban a dolgot,mert a végén húgod fog nagyon rosszul járni,és a fickó családja is meg fogja szenvedni.Sok sikert!
2011. szept. 30. 10:24
10/13 anonim válasza:
"Kedves" 09.11-es!
Ha a te lányodról lenne szó, te sem nyilvánulnál meg így!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!