Húgomnak (17) viszonya van egy nős férfival, megtudtam pár napja, és úgy gondolom, hogy beszélnem kéne vele. Mit gondoltok? Mit mondhatnék?
Nem tudom, hogy szóljak e bele, de mégis a húgom, és azzal eteti a pasi, hogy neki ilyen meg olyan fontos, meg hogy otthagyja a családját, a gyerekével együtt, a pasi 30 fölött van, én is ismerem.
Szeretném neki elmondani, h ez nem jó, meg hogy mindig a szerető jár rosszul általában. A húgom nagyon kis naiv, és tapasztalatlan, jelzőket nem kérek rá, mert nekem is megvan a véleményem a családfeldúló szeretőkről, akik pluszba ilyen fiatalok.
De úgy gondolom mindenképpen kell tennem valamit.
Beszélek a hugival először, majd a pasival, ha nem használ, most kb egy óra mulva lesz esedékes, akkor jön a hugi hozzánk, mert kb 2 éve külön lakunk, elváltak a szüleink, ő apuval én anyuval, a pasika meg a hugiéknak a szomszédjuk...
kivánjatok sok sikert, és a hugomnak egy kis agyat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!