Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgomnak (17) viszonya van...

Húgomnak (17) viszonya van egy nős férfival, megtudtam pár napja, és úgy gondolom, hogy beszélnem kéne vele. Mit gondoltok? Mit mondhatnék?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy szóljak e bele, de mégis a húgom, és azzal eteti a pasi, hogy neki ilyen meg olyan fontos, meg hogy otthagyja a családját, a gyerekével együtt, a pasi 30 fölött van, én is ismerem.

Szeretném neki elmondani, h ez nem jó, meg hogy mindig a szerető jár rosszul általában. A húgom nagyon kis naiv, és tapasztalatlan, jelzőket nem kérek rá, mert nekem is megvan a véleményem a családfeldúló szeretőkről, akik pluszba ilyen fiatalok.

De úgy gondolom mindenképpen kell tennem valamit.

2011. szept. 30. 08:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Beszélek a hugival először, majd a pasival, ha nem használ, most kb egy óra mulva lesz esedékes, akkor jön a hugi hozzánk, mert kb 2 éve külön lakunk, elváltak a szüleink, ő apuval én anyuval, a pasika meg a hugiéknak a szomszédjuk...

kivánjatok sok sikert, és a hugomnak egy kis agyat....

2011. szept. 30. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nos,sikerült?
2011. szept. 30. 21:27
 13/13 A kérdező kommentje:
tagadja...most jön a pasi
2011. okt. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!