Nem akarok holnap munkába menni. Szerintetek mit mondhatnék a főnökömnek?
mondd azt hogy a kutyád széttépte a házidat :)
(csak vicceltem, de azért remélem jobb kedved lett )
Nincs szabim, mivel nem vagyok bejelentve...Ez egy alkalmi munka, 2 hónapja vagyok ott és úgy volt, hogy májusban vége lesz.
Jól jön a plusz pénz, de mivel hajnalban kell bemennem és este érek haza, iszonyúan fáradt vagyok és a kialvatlanság miatt már napi szinten fáj a fejem...
ha normális főnököd van, akkor simán mondd meg neki, h egy kicsit elfáradtál, szükséged lenne egy nap pihenésre és aztan pedig mindent bepotolsz...bár sok minden függ attol is, h milyen munkad van
egyébként ha simán kérnél szabadságot, akkor is adniuk kellene, még indoklás nélkul is
ha vmi hazugságot akarsz, tehát abban kérsz segitséget, akkor a lehetoségek halmaza végtelen, orvoshoz kell menned, mert mondjuk nagyon fáj a fogad/begyulladt a szemed, stb. el kell kisérned vkit az orvoshoz, sürgősen papirokat kell intézned, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!