Nem akarok holnap munkába menni. Szerintetek mit mondhatnék a főnökömnek?
De mi a fszért hazudsz?
Elveszted az emberek bizalmát!
De, más is biztos elfárad és mások is szoktak szabadnapot kivenni (csak ezt ugyebár szabadságnak hívják, ami nekem nincs).
És képzeld, fáradt vagyok és rosszul bírom, hogy reggel 6-ra kell bemennem munkába (nem akkor indulok, hanem akkor kezdődik a műszakom) és este érek haza. Lehet, hogy másnak ez meg sem kottyanna, nekem szükségem van 1 vagy 2 nap pihenésre. Ez van.
Inkább azon háborodj fel,- ha már valamiért pattognod kell és segíteni nem tudtál -, hogy 100-val foglalkoztat a cég feketén embereket....
A helyzet az, hogy szabadság jár, és az is járna, hogy bejelentsen. Tehát ő is megüthetné a bokáját, ha mondjuk munkaügyi bírósághoz fordulnál.
Nekem csak olyan volt, hogy a vizsgaidőszak miatt teljesen kikészültem, és nem tudtam mellette a munkámra is figyelni. Elmentem dokihoz, ő meg táppénzre vett. Ha nagyon megerőltettem volna magam, akkor tudtam volna menni dolgozni, de az sem normális, hogy az otthon töltött idő nagy részét sírva töltöttem el.
Ha a főnök nem toleráns, és mellesleg még szemét módon feketén is alkalmaz, szerintem nem érdemli meg az őszinteséget - ő mennyire őszinte az állam bácsi felé? Normál esetben én is az őszinteséget tartanám jónak, de most jobb, ha mellébeszélsz, és teljes pihenéssel töltöd a napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!