Illik vagy nem illik magándolgokról beszélnem a vőlegényem tesójának feleségével?
ugyanis valahol ő is olyan "lány" mint én. csak nekik van már kicsi gyerekük.
kedvesen tartjuk egymással a kapcsolatot, beszélgetünk.
ő annyit említett, hiányzik a párja (sokat dolgoznak, a párommal)és nem könnyűek ezek az idők. kérdezte én hogy vagyok?
én írtam, leszámítva pár dolgot, jól.
kérdezi, hogy mit leszámítva.
nos: megírhatom neki, hogy munkahelyi/anyagi gondok aggasztanak, és nem merek gyereket vállalni (várja tőlem az egész család) mert félek a gyes/d időktől és a párommal nem lehet ezt megbeszélni, mert vita van belőle?
Szóval lehet bnőnek tekinteni a párunk tesójához tartozó feleséget?
(amúgy nem adna tovább semmit, lehet beszélni vele mint nő a nővel)
vagy ez már nagyon magánügy???
mit gondoltok?
Hát én magamból indultam ki, öcsém menyasszonya túlságosan kiadja mindig a dolgokat. Én meg nem tudok egy vitában sem pártatlan maradni. Nem jó ez így, nem érzem helyesnek.
De itt a csajjal is van baj, neki minden baj, és már követhetetlen, na meg öcsém sem egy kisangyal, valljuk meg.
de én nem a személyes vitáinkat akarom elétárni, hanem hogy az egész család várja mikor szülök már, arra akarok utalni, hogy nem merek, mert ez nem megbeszélhető a párommal.
mondjuk segíteni ebben úgy sem tudna, de együtt érezne biztos, már az is jól esne.
vagy tekintve, hogy ő nem nyílt meg nekem ilyen szinten, de megbízható, a párom szerint is, totál rendes nő! szóval én se nyissak?
csak olyan szinten mint ő, szóval várjam én meg a kezdő lépését?
nem tudoooom!
na mindegy.
annyit meg mertem írni, hogy félek gyesen lenni, ezért még nem akarok szülni, azt pedig, hogy a párommal nem lehet megbeszélni ezt - kihagytam
köszi mindenkinek
maradok a 3 lépés távolságnál.
Ha nem az az első dolga, hogy kitálal mindenkinek akkor igenis lehettek barátnők és beszélgethettek mindenről!
Én a párom nővérével vagyok nagyon jóba, a szexuális életünkön kívül mindet meg tudunk beszélni.
No, hogy vagy?
Milyen azóta a viszonyod a sógornőddel?
Pároddal sikerült beszélgetni ezekről a kérdésekről, a kételyeidről?
Mikorra terveztek esküvőt?
köszönöm a kérdésed
múltkor, amikor voltunk náluk, elkezdtem mesélgetni leendő sógornőmnek magamról, kérdeztem róla és a babáról, de közben teregetett és ki-be rohangált....
párommal nem beszéltem róluk, de szívesen veszi, ha ő a tesójával beszélget, ha mellette én elvagyok a sógornővel
jövőre tervezzük az esküvőt, de nem tudom mikorra lesz megszervezve, mert hallottam olyat, hogy ha kérünk időpontot a polg.mesteri hivatalból, ki szoktak tűzni 3 hónap várakozási időt
szóval ahogy mindenbe belegondoltam, lehet több féléveket fog csúszni az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!