Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik vagy nem illik magándolg...

Illik vagy nem illik magándolgokról beszélnem a vőlegényem tesójának feleségével?

Figyelt kérdés

ugyanis valahol ő is olyan "lány" mint én. csak nekik van már kicsi gyerekük.

kedvesen tartjuk egymással a kapcsolatot, beszélgetünk.

ő annyit említett, hiányzik a párja (sokat dolgoznak, a párommal)és nem könnyűek ezek az idők. kérdezte én hogy vagyok?

én írtam, leszámítva pár dolgot, jól.

kérdezi, hogy mit leszámítva.

nos: megírhatom neki, hogy munkahelyi/anyagi gondok aggasztanak, és nem merek gyereket vállalni (várja tőlem az egész család) mert félek a gyes/d időktől és a párommal nem lehet ezt megbeszélni, mert vita van belőle?

Szóval lehet bnőnek tekinteni a párunk tesójához tartozó feleséget?

(amúgy nem adna tovább semmit, lehet beszélni vele mint nő a nővel)

vagy ez már nagyon magánügy???

mit gondoltok?

2011. jún. 28. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi napra pontosan az esküvőnk előtt egy hónappal voltunk a polgármesteriben, és adtak is időpontot. Igaz, ősszel volt, de aznap több esküvő is volt, mégis volt még hely. Pesig nem kisvárosban élünk.
2011. júl. 22. 20:31
 12/13 A kérdező kommentje:

visszatérve a témára, megvilágosodtam.

nem tudok magándolgokról beszélni a sógornővel, mert ahogy fentebb említettem, hogy a párommal nem tudok ezt-azt megbeszélni, vagy bármi mást,és ezt vagy hasonlót ahogy kezdtem körbeírni mindig egyből a páromat védi velem szemben, bármi van, mentegeti őt.

tehát elfogult és vagyok a betévedt idegen...

tehát magánügyeket hanyagolom.

2011. szept. 1. 16:04
 13/13 A kérdező kommentje:
*én vagyok a betévedt idegen
2011. szept. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!