A férjem barátja totál sznob, mindenkit lenéz a feleségével együtt, hogy lehet őket kezelni?
Figyelt kérdés
Mindig jönnek hozzánk kártyázni, meg iszogatni, én mindig kiteszek magamért. A pasit a férjem egy konferencián ismerte meg, azóta nagyon jóban vannak. Fiatalabbak nálunk 7-8 évvel, mégis mikor eljönnek, olyan lenézőek. A pasi egy gazdag családból származó valaki, mindig nagyon márkás ing, meg öltöny van rajta, a csaj meg szintén mindig a legdrágább dolgokban van. Már nem először fordul elő, hogy mikor fogadom őket, méregetnek mindent, mi hogy van elrendezve, engem is végigmérnek, a gyerekeket is, a csaj például hisztirohamot kapott, mikor a lányom véletlenül lecsokizta a sálját (amin amúgy miután kimostam neki, semmi nem látszódott). Nagyon zárkózottak is, velem pl. alig beszélnek, csak a férjemmel "hajlandóak", meg ha más olyan beállítottságú van a társaságban, akkor vele. Mindig jó képet kell vágnom hozzájuk, mert a férjem kedveli őket, de kicsit rosszul esik, hogy mindent méregetnek lenézően, mintha ők lennének az atyaúristen, ráadásul az én házamban. 26-27 éves fiatalokról van szó. Nyár óta járnak hozzánk, de én még egy tartalmas beszélgetést nem folytattam egyikükkel sem. A pasi kritizálja a többi nőt állandóan, hogy nem érti, miért nem stílusosak a nők manapság a feleségén kívül, meg hasonlók. Szerintetek hogyan viszonyuljak hozzájuk?2011. ápr. 15. 20:04
1/25 anonim válasza:
Leginkább sehogy. Én bunkó vagyok, tehát szerencsére engem be sem mernek mutatni az ilyeneknek.
Semmi sem kötelező. Ha a férjed barátja, akkor menjenek el vacsorázni egy étterembe. Ezt meg kell értenie.
2/25 anonim válasza:
A saját lakásodban ne érezd magad rosszul miattuk. Ők ilyenek és nem fognak megváltozni. Vagy állj a sarkadra és mond meg nekik, hogy nem muszáj ide járni ha nem tetszik semmi.:)
3/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan beszéld meg a férjeddel, hogy feszélyezve érzed magad, ha itt vannak, és mi lenne, ha ő menne inkább hozzájuk...? Amúgy az ilyeneknek szarabb, mert tök sivár az életük, és ilyeneken élik ki magukat. Hidd el, neked sokkal jobb :)
4/25 anonim válasza:
Ezt most kívülállóként mondhatom neked, hogy ebben a helyzetben te vagy a szerencsésebb. Mégpedig azért, mert neked nincs szükséged arra, hogy kritizálj mindenkit, hanem az nélkül is boldog és kiegyensúlyozott tudj lenni. Az én esetem azért mégis rosszabb, mert a saját férjem a sznob és lenéző. Szóval neked csak ritkán kell ezeket elviselned, nekem minden nap. Innen nézve szerencsésebb vagy. Ha nagyon zavarnak, akkor szépen, finoman mond meg nekik a dolgokat. Nem kell veszekedni, se sértegetni, csak annyit, hogy te másként gondolod, és nem dől össze a világ azért, mert valakinek más az ízlése, vagy kevésbé tehetős.
5/25 anonim válasza:
Ez egyaltalan nem baratsag. Sem az o reszukrol, sem a tietekrol. Nem kotelezo senkivel osszejarni. Ha neked ez a velemenyed roluk, akkor nem kellene jopofizni.
6/25 anonim válasza:
Az ilyenek energiavámpírok, akik önmaguk szerencsétlen senkik, és így nyerik az energiát, hogy másokat kritizálnak, kibeszélnek.
7/25 anonim válasza:
Semmi esetre se hagyd, hogy kisebbségi érzéseket keltsenek benned. Ha ők képesek kiöltözve menni egy egyszerű baráti kártyázásra és pózerkednek, hidd el, nekik hiányzik valami az életükből, amit így kompenzálnak.
8/25 anonim válasza:
Egy Burberry sál 70 000ft, egy Loui Vuitton a duplája, én is hisztirohamot kapnék, ha a vendéglátóm gyereke összecsokizná...
9/25 anonim válasza:
Akkor talán ne vedd fel, ha olyan helyre mész vendégségbe, ahol kisgyerek van! Ennyi! Szomorú, hogy az egész történetből ez fogott meg utolsó válaszoló!
10/25 anonim válasza:
"Egy Burberry sál 70 000ft, egy Loui Vuitton a duplája, "
És tud annyit nyújtani, hogy úgy érezd: megéri az árát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!