A férjem barátja totál sznob, mindenkit lenéz a feleségével együtt, hogy lehet őket kezelni?
Nincs valami nagyon "bunkó" ismerősöd? Legközelebb hívd meg őt is, mikor sznobék mennek kiszolgáltatni magukat. Aki mondjuk simán megkérdezi a királylányt, hogy drága, te büdöset sz@rsz, vagy gazdagéknál az is rózsaillatú? Bár nekem inkább a férjed viselkedése nem tetszik. Attól, hogy pitizik nekik, ő nem lesz előbbre. Amúgy ők is hívnak titeket, vagy mindig ti vagytok a vendéglátók? Mert így könnyen spórolnak, mondd meg a férjednek, hogy a következő banzáj árából inkább veszel magadnak valamit, szeretnél te is olyan stílusos lenni, mint a barátja felesége.
20:59, ha ilyen sálad lenne, legalább a nevét le tudnád írni. :)
21.40 igen, van ilyen elønye: kiemel a prolik közül
Utolsó: Inkább te nézz utána, ha valamibe bele akarsz kötni, ugyanis helyesen írtam a neveket.
21:59-es!
Te egy elég egyszerű ember vagy....
Ha a ssssssáladról másssssoltad le, akkor az hamissssssítvány. De a prolik közül tényleg kiemel, ha a proli nem tud olvasssssni.
Egy kva ruhadarabtól senki sem lesz több senkinél.. maximum szegényebb, hogy neki a boldogsága egy kib.tt sálban van..
mindegy.
A történethez hozzászólva én rettentően utálom az ilyen felszínes kapcsolatokat, de ha már a kedves párom ilyen alakokat hozna a házhoz (amit amúgy nem tenne..), én garantáltan kicikizném őket. Csak hogy érezzék, amire ők annyira valakiknek tartják magukat, az egy nagy sz.r. Ironikus beszólások, kikacagások.. ugyanezt teszem, amikor valaki az ocsmány autójában érzi magát kemény legénynek. Nevesd ki a sálját, a modorukat, kezd el kérdezgetni a mindennapjaikról, amik szerintem tele lesznek vérciki, sznob hülyeségekkel, amiket egyenként szét lehet cincálni.
Aztán majd rájönnek, hogy más hullámhosszon vagytok és nem nekik való a ti barátságotok..
Szia Sortárs! A férjemnek is van egy ilyen barátja! Milliárdos mindkét család! De ezzel nincs is gond, mert az én apukámnak is van egy elég jól menő cége, nem az a baj,hogy gazdagok! Hanem,hogy sznobok. Velem a hölgy már az elején éreztette,hogy én vagyok az a baráti körből, aki nem lesz a barátnője. Szabályosa átnézett rajtam. A srác, a férjem szerint (még a kapcsolatunk elején) 5 éve megmaradt egyszerű kisvárosi fiúnak. Hát nekem nem úgy tűnt! Az első közös bulinál Pesten bementünk sört venni egy benzinkútra, ha jól emlékszem a párom kivett egy heineken-t, a barátja szintén! A csaj meg rászólt,hogy miért ilyen sört iszol, amikor van ott Coronita, Miller stb. A srác erre vissza, jaj, olyan most egy kicsit prolinak lenni! Na nekem itt már kiverték a biztosítékot!
Azóta sem jobb a helyzet, bár sokat nem találkozunk! Sőt, most már a férjem úgy érzi,hogy a srác is kezd vele szemben lekezelő lenni, nem csak a felesége!
Én úgy vagyok vele,hogy már lesz@rom. Az elején még megpróbáltam megjátszani magam,hogy megkedveljenek. De minek? Én egy pörgős, nagyszájú, temperamentumos nő vagyok és engem így szeretnek a barátaim és a férjem. Akkor meg miért játszam el a szolid, csöndes, komoly feleséget! Értük? Ugyan már!
Mondjuk mi elég ritkán, évente kb. 4-5-ször találkozunk. Ez bőven elég.
:DD
Az összekenődött sálra csak annyit mondtam volna nagy ártatlan szemekkel, hogy: "Jajj, de sajnálom, most ezt is viheted a tisztítóba!:(" :D
Vagy ha kimosom neki, akkor: "Gyere, nézd meg, hogy azonnal kijön ez a kis folt, megmutatom!:) De egyébként tök szerencse, hogy nem okoz nektek gondot egy új sálat venni, ha mégsem jönne ki a folt..."
Vagy: felnevetve -> ":D Hát, sok (sál)ba van egy gyerek,az biztos, akkor tudom már miért halogatjátok."
Na jó, hát utólag mindenki okosabb és innen kívülről könnyű dumálni.
Nálunk az a helyzet, hogy az én családom nem gazdag, a férjemék jobban állnak anyagilag, de mindkettőnknek vannak gazdag barátai. Szerencsére egyik sem sznob bunkó, másképp nem is lehetnének a barátaink:)
2 eset volt:
- az egyik srác amikor elment tőlünk, kijelentettem, hogy többet nem jön nálunk! (nem is láttuk azóta, leszarom a pénzét, nem vok köteles elviselni a bunkóságát, nem fizet ő nekem ezért :D)
- másik eset: nem volt itthon ásványvíz, és a kedves "barát" kijelentette, hogy ez milyen már?? hogy nincs itthon ásványvíz??, ez vérciki!!! Én erre mondtam, hogy "én azt hittem, hogy hozol vmit magaddal + mosoly:)"
NNah...őt sem láttuk többé.....
Engem nem érdekel senkinek sem a pénze, minden ember ember! Aki normális!!!!Ez a lényeg!! Lesz@rom én az ilyen "barátokat".
Sóval én nem is értem, hogy vagy képes elviselni őket?? Ne alázd magad!
Vagy legköz. menjetek el ti náluk és te is hívd fel az ő hiányosságaira a figyelmet. Bár én nem mennék bele ilyen játszmákba, keressenek magukhoz való barátokat!
Egy Burberry sál 70 000ft, egy Loui Vuitton a duplája, én is hisztirohamot kapnék, ha a vendéglátóm gyereke összecsokizná...
Istenem, mondd, hogy ez csak vicc...
Egyébként pont a felkapaszkodott proli érzi leginkább szükségét, hogy kiemelkedjen a többi közül. Ha nem lenne világos, ez vagy TE. A társaság, amiben forogsz, nagyon jól tudja, hogy egy senki vagy, bizonyos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!