Kifejezetten jó a kapcsolatom volt férjemmel és a feleségével. Ünnepelnétek együtt a házassági évfordulóitokat?
Ha tényleg olyan jó a kapcsolatotok, ahogy írtad, akkor biztosan (akár viccesen is) el tudod mondani, miért NEM szeretnél közösen ünnepelni. Tényleg elég...érdekes az ötlet :)
Nekem is a volt párom (5év...) a legjobb barátom a mai napig, teljesen megértem hogy jóban vagytok. De azért a barátságnak is vannak határai ugye :)
Boldog évfordulót!
ha a férjed is joban van velük meg te is akkor mért ne?
veszteni való nincs.csak nehogy 1hátsó szándék hatására jött neki az ötlete..
Én és a párom is nagyon jóban vagyunk az exférjemmel,és annak feleségével,de a közös ünneplésben nem mennék bele.
Az exnek és nekem van egy közös 17 éves fiúnk,amikor olyan alkalom van/volt pl:ballagás,szülinap stb akkor szívesen látott vendégek,és minket is örömmel fogadnak ha megyünk,de ennyi...Közös programokat azért nem csinálunk...
Hát, szerintem nem a legszerencsésebb együtt ünnepelni...
Elég ciki lenne, ha megünnepelnétek, hogy baklövést követtetek el, mikor összeházasodtatok. Én semmiképp sem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!