Kifejezetten jó a kapcsolatom volt férjemmel és a feleségével. Ünnepelnétek együtt a házassági évfordulóitokat?
Figyelt kérdés
Férjem különös ötlettel állt elő. Mi és a volt férjem is decemberben ünnepeljük a házassági évfordulónkat. Mi az ötödiket, volt férjem az elsőt. Férjem felvetette, hogy ünnepeljük közösen. Hogy mit csináljunk??? - ez nekem azért nem annyira tetszene. Mit szólnátok egy ilyen özlethez?2009. aug. 10. 18:54
11/16 anonim válasza:
hogy ez mekkor abaromság!összeköltözni nem akartok és akkor élhetnétek négyesben!
12/16 A kérdező kommentje:
19.18-nak! Nem, nem és nem! Nem akarunk összeköltözni. Örülök, hogy "kiköltözött" belőlem és egy másik nőbe "költözött".
2009. aug. 10. 19:28
13/16 anonim válasza:
Szia!
Hááát... nekem az egyik ex kolleganőm van így hogy nagyon jóba van az ex férjével, most vagy 3 éve újra férjhez ment, az exnek is van nőcije, de nálunk mindenki csak kiakad rajtuk, elég morbid. Nincs ember aki azt mondja, hogy igen ez jó. Nem árt jóba lenni, de ennyire, hogy még együtt is ünnepeljetek, szerintem nem egészséges, mindenki megbotránkozik ezen nálunk is. Nem hogy megbotránkozik, de ki is akar! Szerintem jogosan. de ti tudjátok
14/16 anonim válasza:
Nálunk az alábbi eset áll fent a családban. Anyukám szülei elváltak, anyukám a nagypapámnál maradt, aki nem sokkal a válás után megházasodott. Eltelt pár év és anyukám anyukája (az én nagymamám), és nagypapám második felesége a legjobb barátnők lettek. Persze a nagypapám és a vérszerinti mamám között is jó maradt a kapcsolat. Na most a két nagymamám annyira jóban van, hogy együtt járnak el utazni minden évben, és minden nap beszélnek telefonon. Hármasban is rengeteg közös programot szoktak szervezni. Sőt, a családi eseményre is hármasban jönnek hiszen közel laknak egymáshoz, és igy könnyebb egy kocsival. Anyukám pedig azt szokta mondani, hogy olyan mintha 2 anyukája lenne és neki ez a természetes. Szerintem nincsen ebben semmi különös, csak tudni kell kezelni a helyzetet. Attól, hogy egy házasság, párkapcsolat tönkrement még nem feltétlen jelenti azt, hogy barátok se lehettek.
15/16 anonim válasza:
A volt férjed felesége is ennyire jó ötletnek tartja ezt mint te?
16/16 A kérdező kommentje:
A volt férjem feleségének nem ismerem az álláspontját. Ez eleve a férjem ötlete volt. Egyébként én voltam az exem esküvői tanúja. Felkért és én elvállaltam.
2009. aug. 14. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!