Normális, hogy egy 40 éves férfi anyjának/apjának kulcsa van a fia házához, ahol a feleségével és gyerekével lakik? . és mellesleg sokszor bejelentés nélkül beállít. Tehát nem a vészhelyzet esetére-típusú pótkulcsról van szó.
Ma már az a divat,hogy a fiatalok nem szeretik,ha az idősebbek,vagy a család elmegy hozzájuk. Nálunk a család többi tagjának is van kulcsa,és soha nem zavar,ha jön valamelyikük.
Szexelni pedig nem nappal szoktunk, de ha véletlenül mégis,akkor magunkra zárjuk a szobaajtót.
27F
Hát maga a kulcs önmagában nem gond sztem, de mondjuk az anyósomtól én is megijedek, ezt értem.
Meg kell nekik mondani, hogy az a kulcs nem azért van, hogy csak úgy bejárkáljanak, amikor otthon vagytok, hanem gondolom azért adtátok nekik, hogy ha távol vagytok, valaki tudjon vigyázni a házra.
Szóval valahogy tisztázzátok velük, hogy azért álljon már meg amenet, mert egyszer majd hancúrozás közben toppannak be és nyitnak rátok a legváratlanabb pillanatban, bár ez persze kikerülhető, csak elrettentő példaként mondtam ...
Anyósoméknak van kulcsuk a házhoz, és a kaput sem szoktuk zárni, így akkor jönnek, amikor akarnak. Engem ez sose zavart, mindig örülök nekik, és ugyanígy anyuék sem szoktak nagyon bejelentkezni mielőtt jönnek (max ha nem tuti h otthon vagyunk, megcsörgetnek). Ők a családom, mi is bejelentkezés nélkül megyünk át hozzájuk :) Milyen lenne már, ha be kellene jelenteniük, hogy jönnek, mint egy idegennek?
Viszont soha nem kapok megjegyzést, hogy kupi van esetleg (még akkor sem, ha tényleg az van) :)
ezért nem kell túl közel költözni...
mi lakásunkhoz nincs kulcsa kettönkön kivül senkinek,nem i lesz...aki jönni akar,az jöjjön amikor szol,és azt mondom,ok gyere,itthonleszek...
itthon én legtöbbször egy szál semmiben mászkálok,mosogatni ha nincs kedvem akkor 2 napig eláll magának (páromat se zavarja,mivel közöltem hogy ő is megcsinálhatja ha szurjaa szemét...hát nem szúrta:D),utálnám ha azt kellene figyelni hogy mikor toppan be valaki...
ha jönni akar akárki,akkor felőlem jöhet naponta 2x is,de szoljon előtte,azért van a telefon...
22/L
baj esetére kulcs? ha ég a ház,akkor már ugyis mind1,a tűzoltó betöri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!