Miért van annyi nőnek szilikonmelle? Ha nem is nagy de szilikon. Megtudtam a családban 4 nőnek is van. Eddig nem vettem észre. Pedig inkább egy kicsi v. lógós mintsem a műanyag. Miért ilyenek a nők? Miért hiszik hogy ettől jobb nők lesznek?
Latszatra "jobb nok is lettek". Regen is volt mellmutet, most nagyon felkapott, ennyi. Mindenhol et latjak, TV, magazin, "sztarokon", stb.
Ha nekik jo, Teged miert zavar?
Hidd el,ha lenne annyi pénzem amennyi nincsen én is megcsináltatnám.Két gyerek szoptatása után.....
Szép melleim voltak most meg lógnak mint a kecske tönye,.. :(
Jó lenne nagyon, ha minden férfi ugy gondolkodna, mint Te!
A mai világ: média/újságok/internet azt sugározza, h minél tökéletetsebbnek kell lenned. Akinek kicsi, az pedig nagyo(bba)t akar, ettől ő szebb/jobb lesz..
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, kell-e neki szilikon mell. Persze, fogásra nem lehet az igazi, de mivel "nagy", ezért jobb, mint a kicsi. A legtöbb férfinak is tetszik..Gondolom a legjobb:
1. igazi, nagy mell
2. szilikon nagy mell
3. közepes
4. kicsi..
A nők maguknak az önbizalom megnövelése érdekében csináltatják meg. Másodsorban a férfiak miatt, hogy jobban tetszen nekik. Nagyon ritka az a férfi, akinek a kicsi tetszik... Nő sem tetszik magának nem megfelelő mérettel.
Miért hiszik ettől jobb nők? Mert ez így van. Elég lesz végigmenni utáni egy jó dekoltázssal az utcán. Kicsinél nem bámulnák meg...
13:33, te teljesen hülye vagy.
Rengeteg férfi van, aki kis mell párti! Sőt, igazából szerintem a valóban nagy melleket kedvelők vannak kisebbségben, a legtöbb férfi azzal jön, hogy ritka a szép nagy mell, általában lóg, csúnyán áll, vagy hájas nő társul hozzá. A legideálisabb inkább a közepes, aztán hogy a kicsi vagy a nagy tetszik-e valakinek az már személyes preferencia kérdése!
Viszont azt megerősíthetem, hogy rengeteg férfi ismerősöm van, és a műmelltől mind irtózik, de még a felvarratottól is, stb. Manapság már a normálisabb férfiaknak (értsd: nem a diszkópatkány 18 évesekre gondolok...) fontos a természetesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!