Az baj ha az apámmal minden nap minden percében veszekszünk! és h utálom? Az sem baj? És az anyámat is. Néha megtudtám ölni őket.
Lehet, hogy ők is téged. Lehet, hogy egy normális és nem egy hisztis idegbeteg gyereket szerettek volna maguknak...
Egyébként meg menj el a lakóhelyed szerinti családsegítőbe, mondd el a problémád nekik, és talán segíteni fognak.
Kellene ide két üres oszlop: Az egyikbe te írod a sérelmeidet, a másikba a szüleid, és akkor kiderülne, mi is az igazság. Így semmi értelme, mert az egyik fél úgyis elhallgat fontos részleteket, ami teljesen más fénybe helyezné a dolgot. Lehet, hogy az illető notórius munka -és iskolakerülő, bajkeverő, és lehet, hogy a szülők maximalista rabszolgahajcsárok. De amíg a dolog nem tiszta, hogyan lehetne rendes választ adni?
Egyet kell itt letisztázni: Ezek a hirtelen felindulásból tett gyilkos gondolatok hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosságba torkollhatnak, és akkor megint azt kell nézni a Fókuszban. Érdemesebb az ilyesmit megbeszélni, vagy ha tartósan fennáll a helyzet, családterapeuta segítségét kérni.
Én arra lennék kíváncsi, hogy hány éves vagy :)
Volt időszak, amikor a szüleimet a halálba kívántam. Most jövök rá, hogy mekkora butaságot mondtam.
12 Éves vagyok.
Apám veszekései oka:Én nem akrok vele feszekdni,de mindig direkt idegesít.De ő is tudja h gyorsan dühbe jövök.És azért is csinálja.Meg már olanokat is csinál ,hogy monjuk WC-s közben nem zárja be az ajtót hanem úgy pisil vagy Szarik.
Anyám veszedései oka:Anyával van egy viszony közöttünk,de apámmal semmit nem beszélgek meg még azt sem tudja h (ez csak egy pálda a százezer dolog közül amit még nem tud)hogy mi a kedvenc színem vagy h milyen a lelki világom.Nah szóval,ANYA .anya és köztem van egy viszony,de ez sem valam jó.AZ Biztos h többet veszekszünk mint beszélgetünk normálisan.anyámmal azon veszekszünk folyton h mindig a nagytesómat védi.Például ha a szobán veszekszünk(MERT AZT IS UTÁLOM A SZÜLEIMBE HOGY MÁR 12 13 14 ÉVESEK VAGYUNK ÉS MÉG MINDIG NINCS KÜLÖN SZOBÁNK!!!:()
Anyám MINDIG a nsgy tesómat védi!!!EZ A NAGY BÜDÖS HELYZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apámat még az sem érdekli h ő megfalja a káját és h én aztán mit fogok enni...
Utálom őket.Főleg apámat! Utálatos és ha a régi időkre gondolok appámmal akkor mindig könnybe lábad a szemem h akkor mennyire szerettem és h most mennyire undorító és h utálatos.És zet most nem azért mondom mert Kamasz korba vok,hanem mert valóban így érzek.Most már az iskola is megkezdősött és már tanulni kell de ő szért is hangosara veszi a TV mert még a SZOBÁNKBA sins ajtó..:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!