Megtudtam hogy van új barátnője, úgy érzem belehalok, hogyan felejtsem el?
Pár hónapja szakítottunk, de új barátnője van. Nagyon boldog, úgy hallottam, mintha kicserélték volna:(
Nem bírom:(
Rövid ideig voltunk együtt, 21 éves vagyok, de mindig is szerencsétlen voltam a kapcsolatok terén. Elegem van hogy nem szeret senki, nem vagyok senkinek elég jó, pedig most tényleg próbáltam jó barátnő lenni, hogy tartós kapcsolatom legyen. Ritkán vagyok szerelmes, de akkor nagyon nagyon. És úgy beleszerettem ebbe a pasiba, hogy így 3 hónap után is fáj, fizikailag is :(
Nem tudok enni, aludni, fogytam egy csomót, nem érzem jól magam. Még barátaim sincsenek akikkel eljárhatnék ide oda :(
Kedves Kérdező!
Ugyanebben a cipőben jártam, mint Te! Nem hittem el, hogy nem vagyok elég jó, hogy engem 1, max 2 hónap után kidobnak évek óta, pedig kedves, megértő, (és megfelelő mértékben) odaadó voltam.
Aztán elkezdtem magammal foglalkozni, élvezni az életet egyedül is. Nem mondom, hogy nem vágytam párra, de alapjáraton jól éreztem magam a bőrömben.
És most már több mint 1 hónapja együtt vagyok párommal, akivel, úgy érzem, tudom a jövőm tervezni. Vannak pici koccanásaink, de egyébként hihetetlen, mennyire összeillünk. Egyszer eljön ez a kapcsolat a Te életedben is. Fiatal vagyok (és én is) sok idő van még erre. Fektess energiát másba (barátok, suli, nyelvtanulás, meló, hobbi stb.), ne hagyd, hogy ez felemésszen!
23/L
* (bocsánat, korrigálok:) fiatal VAGY (és én is)
ha nincsenek barátok, tessék családdal lenni többet, és igyekezni barátokat szerezni. Régi sulitársakkal mi van?
Tudom,min mész keresztül,és sajnálom!Átéltem én is ezt párszor életem során...DE....azt ne feledd el,hogy eljön majd az nap,amikor beletörődsz a tényekbe és felébredsz.Elkezdesz mosolyogni és pozitívan gondolkodni.Valakinek pedig megtetszik az a mosoly.Akkor kell esélyt adnod magadnak arra,hogy újra boldog lehess!
Talpra kell állni,mások ennél ezerszer nagyobb csapásokat is kibírnak!
Sok erőt és kitartást kívánok Neked!Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!