Öcsém barátnője lop! Mit tudunk tenni?
Páromnak eltűnt egy 5ezrese. Pénteken nálam aludt, azóta nem nyitotta ki a pénztárcáját. Most beszélünk, és mondta, hogy volt benne 2 db 5ezres, és az egyik nincs meg. Azóta pedig ki se nyitotta, mert ma voltunk valahol ahol én fizettem, azóta ő semmire nem költött! Én már máskor is gyanakodtam, mert eltűnt egy fülbevalóm és egy övem is, kiderült, hogy túrkált a cuccaim közt is!
Most mit tegyünk? Ha anyáméknak szólok, tuti leordítják a fejem, hogy hogy mondhatok ilyet, meg hazudunk biztos, meg direkt kitaláltuk és gyanúsítjuk! Pedig tuti ő volt, párom nagyon vigyáz a pénzére! Hogy lehetne ezt kideríteni, és visszaszerezni a pénzt? Nekem nagyon sok értékes dolgom van itthon, lakatoljak le mindent vagy mi??
Egyébként amúgy is problémás a csaj nagyon, máskor tettem már fel itt kérdést miatta...
Köszönöm annak, aki tud segíteni!
Hát visszaszerezni már elég nehezen fogjátok, de kezdésnek az is megtenné, ha az öcséd dobná a lányt. Fel nem tudom fogni, eddig miért nem tette meg...
Ha az ellopott dolgokat nem is kapnátok ezzel vissza, de legalább elejét vennétek a továbbiaknak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt a régebbi kérdésem, ha érdekel valakit, milyen gondok vannak még vele...ezek azóta is fent állnak, sőt még súlyosbodtak is valamennyire...
Egy ismerősöm,ugyan így járt a leendő menyével.
Észrevette,hogy tűnik el a házból a félretett pénz.Ezért a pénz sorozatszámát felírta egy papírra és csak várt.Amikor észrevette,hogy hiányzik X ezer forint akkor megkérte,hogy adjon már fél órára kölcsön neki..A gyanútlan lány odaadta a pénzt,az ismerősöm a lány és természetesen a család szeme előtt ott a helyszínen elővette a papírt,egyeztette a sorozatszámot és a leendő menye már mehetett is végleg a házból.
Hátha beválik nálatok is.
Az jó ötlet, hogy megjelölöd a pénzt.
Esetleg nem tudod bezárni a szobádat? Vagy kezdj el te is turkálni nála, amikor nem látja, aztán egyszer talán találsz is valamit, ami nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!