Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy hetek óta...

Mért van az, hogy hetek óta csak a nővéremről álmodok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert elmúlt hetekben gondolom sokat gondoltál a nővéredre vagy sokat voltál vele.És amikor álmodunk,az agy gyakorlatilag "elszabadul" és az elmúlt napok/hetek emlékei keverednek. +Akár azért is mert nagyon szereted.:D
2011. aug. 26. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Bővebben kifejtenéd? Mert ezt így elég nehéz megmondani. Történt valami a nővéreddel? Miről álmodtál vele kapcsolatban?

Az is lehet, hogy gondol rád, és emiatt van, vagy tudatod alatt Te gondolsz rá sokat. =)

2011. aug. 26. 12:21
 3/9 A kérdező kommentje:
kicsit ciki, de azt szoktam álmodni, hogy ő nyomul rám. én is lány vagyok. és hát már volt olyan is, hogy a nővérem férfi volt, és ugy nyomult rám :| nagyon félelmetesek ezek az álmok :|
2011. aug. 26. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Tartjátok kapcsolatot? Ha nem, gondolom, álmodban jelez,hogy keresd fel.
2011. aug. 26. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Uhh,az komolyabb.Valszeg azért álmodsz olyanokat mert 1 olyan pasira van szükséged aki nyomulós és közel áll hozzád. És aki közel áll hozzád az a nővéred formájában jelenik meg, és azért nyomul rád mert 1 olyan barát kell?! lehetséges,nem?:D
2011. aug. 26. 12:27
 6/9 A kérdező kommentje:

h.marci! teljesen igazad van. vszleg ezért lehet :/

köszönöm szépen a válaszodat :)

2011. aug. 26. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Ismerek egy "profi" alomelemzöt, aki biztosan nagyon jol elemezne az almodat! (Ha megadod az elerhetöseged, szivesen megirom privat az emaicimet.) Itt mindenfele laikus (en is) leirja a sokfele velemenyet, megalapozottat es megalapozatlant, erzelmektöl vezereltet...stb szoval sokfelet. Kevesebb az eselye, hogy ez neked hasznos lesz.

Szerintem ott kezdödik, hogy milyen a kapcsolatod a növereddel, mit jelent ö neked? Bennem felmerült, hogy nemcsak 1-2 ev, hanem több az evkülönbseg köztetek, es esetleg felnezel ra, mint peldakepre, szeretnel ra hasonlitani. (?) (Esetleg a fiuknal is sikeresebb, szebbnek latod...stb.) Emiatt ilyesmiken gondolkodsz elalvas elött. De nem biztos, csak elösre ez merült fel bennem.

Egy tampontot adhat, hogy mire gondolsz elalvas elött, miröl almodozol? Mert alt. ezzel kapcsolatban almodunk. Gyakran gondolkodunk egy probleman, belealszunk es ejjel az agyunk mintegy "megoldja", feldolgozza az almainkon keresztül.

Milyen a kapcsolatotok? Lehet-e valamiert büntudatod, amiert ra gondolsz, vagy milyen erzelmek füznek hozza?

Hosszura sikerült, lehet, hogy közben irtal kommentet, ezeket meg csak a kerdesed alapjan irtam.

2011. aug. 26. 12:38
 8/9 A kérdező kommentje:

küszi szépen, amit írtál, van egy két eltérés abban amit montál :D

több, mint 4 év a korkülönbség, én sokkal jobban bejövök, teccek a fiúknak, és elalvás előtt leginkább a következő nap teendőiről szoktam gondolkodni :)

de azért nagyon köszönöm a válaszodat :)

2011. aug. 26. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha most összegeznénk azt,amit mondtam utoljára,és most,amit mondtál,hogy holnapi teendőidre gondolsz lefekvés előtt, akkor végeredményül az jönne ki hogy holnapra várod azt a nyomulós palit:D

Amúgy meg én köszi,hogy segíthettem:D

2011. aug. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!