Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodok mindig vele?...

Miért álmodok mindig vele? Miért fáj ennyire?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egyszer összevesztem.Akkor jöttem rá nagyon jó barátnőm és azóta nagyon hiányzott is,de mondjuk úgy túléltem.Azóta már kibékültünk és jobb barátnők voltunk mint valaha mindent elmondott abban az időben sok gondja is volt stb..de tudniillik állandóan az osztály középpontja ő mindenki vele van elfoglalva stb..meg van egy sztár Demi Lovato akiért annyira rajong ami nem is gond de olyan zavaró hogy mindenki nyalizik neki meg minden és én oda megyek és 10perc múlva tudja megkérdezni mi van?:S Meg hát sok minden bántott még..vele kapcsolatban is meg az életben..sok családi gond keletkezett akkor.Aztán egyik nap magam sem értem mi történt velem msn-en csak úgy rárontottam és olyanokat vágtam a fejéhez ami fájt nekem mondjuk úgy kiosztottam..ezzel nem lenne nagy baj csakhogy azóta nem is foglalkozik velem levegőnek néz és én nekem ez nagyon fáj:'( Ő pedig le se szarja hogy ez így történt:'( Volt egy idő mikor a homlokomat illetve az ereimet vagdostam megkértem a barátaimat hogy üssenek be a szemem alá és képes voltam még a falba illetve asztalba autóba beverni a szememet és fejem.Mostanában szinte minden álmomban szerepel és mindig hogy kibékülünk és én úgy örülök :) az álmomban..utána pedig ugyan olyan rossz mint mindig sőt...rosszabb mert felcsillan a remény:'( Mit kéne tennem?:S tudom most őrülten hangzik de normális válaszokat kérek nem kioktató és hülyének nevezőket...köszönöm :)
2010. febr. 23. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy...
2010. febr. 23. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szeretnél kötődni valakihez (barátságból értem) azért álmodhatsz vele annyit. Habár nem lehet olyan nagy barátnő, ha már nem foglalkozik veled. Szüleiddel amúgy jól kijössz? Testvéred van? Mit szólnak hozzá , hogy bántod magad? Én nagyon sajnálom, hogy ilyeneket teszel :(
2010. febr. 23. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy jött le lány vagy te is, szóval a válaszom szinte szó szerint megegyezik a 2. válaszolóval. Viszont ha rosszul vettem le és tényleg fiú volnál, akkor az 1. válaszoló írta helyesen.
2010. febr. 23. 20:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok de már nem sanyargatom önmagam..és nem nem vagyok szerelmes..én heteroszexuális vagyok. :) köszi a válaszokat:) kedvesek vagytok...
2010. febr. 24. 18:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Szüleim leszarnak nővérem is ...-.-' senkit nem érdekel az életem..sajnos ez a szörnyű igazság...:(
2010. febr. 24. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt őszintén sajnálom, mármint hogy úgy érzed, nem foglalkoznak veled... Próbálj meg te is nyitni a szerettek, családtagok felé, hátha viszonozzák.
2010. febr. 25. 22:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ..
2010. febr. 28. 18:06
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Nincsen veled semmi gond :) Hibáztál, egy olyan ember miatt jött felszínre a negatív oldalad, aki miatt nem lett volna értelme ennek megtörténnie. Igazából tanulhatsz ebből: a lelkifurdallás nem a legjobb dolog, ami valaha történhet veled, de az ő türelmét és emberségét próbára teszi, amit ő nem állt ki. Érdemes lenne talán bocsánatot kérned tőle, és elmondani, hogy miért is tetted, amit tettél. Lehet, hogy nem fogja érdekelni a dolog, esetleg a szájára is vesz, de ezzel nemcsak hogy letudod a terhet a válladról, hanem észbe kapsz, és többet nem mardos téged a szeretethiány miatta. Mert, ahogy olvasom nem sok szeretetet kapsz, és ezért szeretnél kötődni az osztály legnépszerűbb lányához, barátnőnek, támasznak szeretnéd őt, csakhogy valószínűleg nem egy az érzelmi síkotok, és ez az utóbbi hepaj megváltoztatta az irántad való véleményét. És ez baj? Szerintem nem. Tudod, ezek a lányok csupán maguk köré gyűjtik a kis csatlósokat, lehetőleg sokkalta csúnyácskábbakat és gyengébbeket, hogy még jobban kitűnjön, vagy vele egyszintű, menő csajokat, hogy legyen kikkel villogni. Arra nem számított, hogy lesz majd valaki, aki megmondja neki, ami nem tetszik (hiába különíthető el élesen a személyes és a családi vélemény), és hogy pont te voltál az, hát, külön meglepetés. Nem hiszem ezek után, hogy a kegyeit kéne keresned. Egy próbát megér a beszélgetés, de ne fuss utána, mert lehet, hogy ez a szekér elment, és Taxival megfizethetetlen költség, míg utoléred. Remélem, hogy megfogadod a tanácsomat. :) Puszi

2010. márc. 1. 15:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Hát ő szóval ő nem az a tipikus népszerű csaj vagyok hanem őt azzá teszik utánozzák őt a többiek stb...és hát azt mondta hogy ő már észre vette rajtam hogy néha más vagyok stb.. és én megmondtam neki hogy nem így akartam ezt az egészet de így jött ki...nem futok utána egyáltalán nem is beszélünk :s néha úgy odamennék meg minden de nem tudom.. meg elveszi a barátaimat stb..szóval nem tudom nem mondanám hogy olyannyira vágyódom a barátságára de őszintén szólva hiányzik ... mert neki is van olyan oldala ami nem a tökéletesnek mutatott életét tükrözi.. és képes volt elmondani nekem meg meg bízott bennem de mint említettem már ezelőtt is összevesztünk egyszer akkor ő hordott le minden beképzelt libának...:S és most visszahallottam egy két dolgot hogy ő aztmondta hogy velem kivételezik az egyik tanár meg hogy én mindenkit lenézek stb.. ez szerintem nincs így és fáj hogy ezt gondolja rólam :S...
2010. márc. 3. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!