Nemrég halt meg a "sogornőm" elrabolták és sajnos megölték. Miért álmodok folyton vele?
Figyelt kérdés
Kisbabát várok így babonából nem mentem a temetésre, emiatt iszonyatos lelkiismeretfurdalásos van, készülök a temetőbe, csak még várok egy kicsit. Amióta tudom hogy meghalt folyton vele álmodok. Most este is azt álmodtam, hogy kimentem a temetőbe, és a kereszten rengeteg fénykép volt, de csak egyet ismertem belőle. Az egyik fénykép ilyen digitális kép volt, folyamatosan változott, és azok a képsorok voltak, ahogy kinézett mikor meghalt. Miért álmodok ilyeneket, és azóta folyamatosan rossz álmaim vannak. Remélem értelmesen le tudtam írni amit mondani akartam vagyis remélem megértitek. Kérlek segítsetek, mert már kimerítő, és szerintem a babának se jó.2011. szept. 28. 14:21
1/18 anonim válasza:
elrabolták és megölték? bassus nagyon sajnálom, lehet tudni miért?
2/18 A kérdező kommentje:
Sajnos egyelőre nem tudunk semmit, nekünk se mondanak semmit azért van idézőjelbe a sogornő, mert végül is velünk lakott de nem sokáig volt tesómmal, meg nem is voltak házasok, csak már annyira fárasztó ez az egész, és ijesztő, azóta halállal álmodok, valaki mindig meghal
2011. szept. 28. 14:26
3/18 MarySue válasza:
Szerintem csak a bűntodat motoszkál az agyadban még álmodban is. Valahogy fel kellene oldoznod magadat, csak így tudsz továbblépni. Egyébként meg részvétem. A picinek pedig jó egészséget!
4/18 anonim válasza:
Nagyon egyszerű az oka. Mivel neked ez egy trauma volt ezért álmodsz éjjel nappal a sógornődről.
5/18 anonim válasza:
Ne törődj a babonával, menj ki a temetőbe, és "beszélgess" el a sógornőddel!
Meglátod, minden rendben lesz ;)
6/18 A kérdező kommentje:
Lehet, de sajnos, e miatt kialvatlanul és fejfájósan kelek minden reggel, és a kedvem se túl rózsás, van hogy sírva kelek fel az éjszaka közepén.Bánt a dolog nagyon
2011. szept. 28. 14:33
7/18 anonim válasza:
Egy ilyen erőszakos halált nagyon nehéz feldolgozni, plusz még ott a bűntudat, hogy nem voltál ott a temetésen.
Én azt javaslom, hogy menj ki hozzá, búcsúzz el tőle, és engedd el.
Sem neked, sem a picinek nem tesz jót ez a stressz.
8/18 anonim válasza:
a megoldás idő idő idő. Máshogy nem fog menni, agyban dől el mikor jutsz túl rajta. Pszichológushoz meg ne menj mert semmi értelme.
9/18 A kérdező kommentje:
De úgy akarok kimenni, hogy már ne legyenek rajta koszorúk, ami még most lehetetlen mivel négy napja temették
2011. szept. 28. 14:38
10/18 anonim válasza:
Én kimentem várandósan a nagypapám sírjához (pedig nem javasolták), akit nagyon szerettem, semmi baj nem lett!!
Menj ki te is, hátha jobb lesz! Egyébiránt tudok valakit javasolni, aki nagy valószínűséggel segíthet a problémán, de azt csak priviben, ha érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!