Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nemrég halt meg a "sogornőm"...

Nemrég halt meg a "sogornőm" elrabolták és sajnos megölték. Miért álmodok folyton vele?

Figyelt kérdés
Kisbabát várok így babonából nem mentem a temetésre, emiatt iszonyatos lelkiismeretfurdalásos van, készülök a temetőbe, csak még várok egy kicsit. Amióta tudom hogy meghalt folyton vele álmodok. Most este is azt álmodtam, hogy kimentem a temetőbe, és a kereszten rengeteg fénykép volt, de csak egyet ismertem belőle. Az egyik fénykép ilyen digitális kép volt, folyamatosan változott, és azok a képsorok voltak, ahogy kinézett mikor meghalt. Miért álmodok ilyeneket, és azóta folyamatosan rossz álmaim vannak. Remélem értelmesen le tudtam írni amit mondani akartam vagyis remélem megértitek. Kérlek segítsetek, mert már kimerítő, és szerintem a babának se jó.
2011. szept. 28. 14:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja és a történethez az is hozzá tartozik hogy 21 éves volt.
2011. szept. 28. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:

A gyász feldolgozásához idő kell. És el kell tudnunk engedni a halottat. Ha valaki erőszakos módon hal meg vagy hirtelen módon, hogy el sem lehetett tőle búcsúzni ez megnehezíti a gyász feldolgozását. Azért is vannak a temetések, a halotti tor, régen a halott virrasztás, hogy megkönnyítse ezt a folyamatot és a többi gyászolóval egyetemben ne egyedül vigyük ezt a keresztet, hanem velük együtt. Sokan azt hiszik ha nem beszélnek vagy nem vesznek róla tudomást valami kellemetlen élményről azzal meg fogják kímélni önmagukat. Sajnos nagyot tévednek. Sok esetben annyira elfajul , hogy a patológiás gyászból egy maga már nem tud kijönni. Szakember segítségére lesz szüksége.

A te esetedben: a rossz álmokat is annak köszönheted, hogy nem tudtál tőle temetés által elbúcsúzni, talán bűntudatot is érzel emiatt. És még számos olyan dolog nyomaszt ami a halottal kapcsolatos.

Ha minden kötél szakad és továbbra sem tudod ezeken a rossz álmokon túl adni, akkor keress fel egy szakembert.

A baba végett is, mert terhesen nem teheted meg, hogy altatót szedj.

2011. szept. 28. 14:43
 13/18 anonim válasza:
Nagyon nehéz dolog! Részvétem. Az álmokat részben a tudatalattiban lévő dolgok formálják. Mivel az agyunkat sosem lehet kikapcsolni,a gondolataink az álmaink. Az álmod a bűntudatodból fakad. Jobb lenne ha kimennél a sírhoz és elbúcsúznál tőle,mert az állandó rossz álmokkal többet ártasz a babádnak,mint a babonával.
2011. szept. 28. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
első vagyok ismét, figyelj sztem menj el egy dokihoz, mert ez a trauma amin átmész kihat a babára is,ha nem akarsz menni a temetőbe ne tedd, lehet még jobban felkavarna, amit szintén árthat a babának.fordulj szakemberhez.és rengeteg erőt kívánok neked.sajnos őt már nem hozza vissza semmi. most kizárólag saját magaddal törődj és a babával.annyira sajnálom:(:(:(:(
2011. szept. 28. 15:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Először azt hittem hogy a magne B6-tól van de annak elvileg nyugtatni kéne, két hét alatt egyszer álmodtam jót, a többi mind halállal kapcsolatos, két és fél hónapja tünt el, a körül eshettem teherbe, mert most vagyok két és fél hónapos... akkor most mivan? (amikor eltünt, rá másnapra meghalt, de csak nemrég találták meg, hát kb, két hete.)
2011. szept. 28. 15:19
 16/18 A kérdező kommentje:
kicsit fura összefüggések
2011. szept. 28. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem ne menj ki a babával. a családunkban ez régi "szokás" hogy minimum 2 éves koráig nem viszünk gyereket a temetőbe (mert beleszáll a holtak lelke vagy valami ilyesmit mesélt a mamám de lehet hogy ezt csak ijesztésnek szánta nem tudom) lényeg a lényeg, amíg még a pocakodban van a baba, nem hiszem hogy ajánlatos lenne kimenned. a sógornőddel bárhol beszélhetsz, hallgat rád hisz mindenkit figyel :) jó egészséget és nyugodj meg, nem haragszik rád, szerintem ő sem akarta volna hogy a babával menj
2011. szept. 29. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Óriási trauma, nagyon sajnálom. Még szép, hogy kiborulsz, normális. Bármelyikünk folyamatosan rosszat álmodna.

Viszont a baba mindent levesz, ami anyukában zajlik, ugyanazt éli át, mint Te, ezért extra fontos, hogy feldolgozd. Szakember nagyon jót tenne ilyen extrém krízishelyzetben. Vagyis pszichológus.

A másik a temető: a temetések nagyon fontosak a gyászmunkában, kár, hogy nem mentél el..... Bepótolhatod a temetőbe menéssel, bár ha ennyire rettegsz, nem biztos. Miért félsz a temetőtől?

2011. okt. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!