Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, még nagyon szeretem, hiányzik, rola álmodok, hivom, sms, csak hogy lássam, haljam/24évházasság/ö nem igy van vele, hogy törölhetném aszivemböl? Mit csináljak, hogy hideg legyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 04:15
1/6 anonim válasza:
én csak a szüleimet láttam válás után.apám úgy törölte az elmúlt 35évet,mintha nem is lett volna (mondjuk neki volt kivel felejteni) anyum meg...elég sokáig sírt utána.kb 1-2évig,de szerintem ez csak a megszokás miatt volt,meg úgy gondolta hogy most itt a világ vége és egyedül lesz örök életében,ergo magát siratta csak.
én sokat beszélgettem vele erről,próbáltam elterelni a gondolatait és először megutálta apámat és most 5év után közömbös neki.
úgyhogy csak annyit tudok mondani,hogy idővel jobb lesz és hogy mindennek van értelme,még ha most nem is úgy látszik
2/6 anonim válasza:
Én 16 év után váltam el. Van amikor én is vele álmodok,pedig már öt év el telt,és új kapcsolatban élek. Én úgy próbáltam túl élni,hogy amikor eszembe jutott,és a jó dolgok, mindig a rosszakra gondoltam.
3/6 anonim válasza:
Elöször is ne hivogasd, meg ne irj neki SMS-eket, mert nincs értelme, igy csak megútáltatod magad vele még jobban.
Másodszor foglald el magad, és ne azon sopánkodj, hogy elváltatok.
4/6 anonim válasza:
Az természetes hogy 24 év után hiányzik, de ha már úgy adódott hogy elváltatok, szerintem ne alázd meg magad azzal, hogy hivogatod, stb....
6/6 anonim válasza:
A filmekben látott ötletek beválnak, próbálj meg belőlük párat, ami szerinted elnyerné az exed tetszését! ;)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!