Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után, még nagyon szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után, még nagyon szeretem, hiányzik, rola álmodok, hivom, sms, csak hogy lássam, haljam/24évházasság/ö nem igy van vele, hogy törölhetném aszivemböl? Mit csináljak, hogy hideg legyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 04:15
 1/6 anonim ***** válasza:

én csak a szüleimet láttam válás után.apám úgy törölte az elmúlt 35évet,mintha nem is lett volna (mondjuk neki volt kivel felejteni) anyum meg...elég sokáig sírt utána.kb 1-2évig,de szerintem ez csak a megszokás miatt volt,meg úgy gondolta hogy most itt a világ vége és egyedül lesz örök életében,ergo magát siratta csak.

én sokat beszélgettem vele erről,próbáltam elterelni a gondolatait és először megutálta apámat és most 5év után közömbös neki.

úgyhogy csak annyit tudok mondani,hogy idővel jobb lesz és hogy mindennek van értelme,még ha most nem is úgy látszik

2011. jún. 26. 05:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 16 év után váltam el. Van amikor én is vele álmodok,pedig már öt év el telt,és új kapcsolatban élek. Én úgy próbáltam túl élni,hogy amikor eszembe jutott,és a jó dolgok, mindig a rosszakra gondoltam.
2011. jún. 26. 05:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Elöször is ne hivogasd, meg ne irj neki SMS-eket, mert nincs értelme, igy csak megútáltatod magad vele még jobban.

Másodszor foglald el magad, és ne azon sopánkodj, hogy elváltatok.

2011. jún. 26. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Az természetes hogy 24 év után hiányzik, de ha már úgy adódott hogy elváltatok, szerintem ne alázd meg magad azzal, hogy hivogatod, stb....
2011. jún. 26. 19:57
 5/6 anonim válasza:
jég duplaviszkivel...
2011. júl. 9. 23:02
 6/6 anonim válasza:
A filmekben látott ötletek beválnak, próbálj meg belőlük párat, ami szerinted elnyerné az exed tetszését! ;)))))
2011. júl. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!