Van olyan név amitől a hideg kiráz? Vagy valami eszedbe jut róla?
Figyelt kérdés
Nekem pld a Henriettától feláll a szőr a hátamon. A Tamásról meg mindég a tojás jut eszembe.2010. szept. 13. 20:17
1/49 anonim válasza:
Krisztián. Normális embereket nem is tudok az ismerettségi körömbe, akiket így hívnak. Mindengyikenk olyan tenyérbemászó stílusa van.
19/F
3/49 anonim válasza:
A Gabriella/Gabcsika az, amitől idegrohamot kapok. Mindig az a bizonyos Gabcsika jut az eszembe, akitől idegrohamot kaptam időnként :)
6/49 anonim válasza:
én is utálom a Krisztián fiú nevet,mind gyökér
8/49 anonim válasza:
Nekem a Nikitől.
Volt egy "barátnőm"...sajnos rossz emlékek kapcsolódnak hozzá...:/ Így egy kissé megutáltam.
A Lajos-t sem igazán szeretem.:D Azt nem tudom miért, de egyszerűen éjmejgek ha kimondom. Talán mert valami olajos kaja jut róla eszembe. Furának hangzik tudom:D de hát ez van.
9/49 anonim válasza:
Én falra mászok a Jusztina névtől... lehet azért, mert egy ovistársamat így hívták, és utáltam:D
Egyszer kérdeztem valakitől a nevét, mondja h szabó lászló, és valahogy nemtudom miért, azt írtam le a lapra, h szabó zászló:D:D:D:D ezek ilyen beteg dolgok:D
10/49 anonim válasza:
Szidónia és Mercédesz. mindkettőhöz rossz emlék köt. a második meg kocsi és kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!