Nekem 2 ilyen nevű ismerősöm van..mindkettő debil gyerek.nagyon sötétek agyilag...szóval ha meghallom ezt a nevet egy stréber,nem normáis ember jut eszembe.
bocsi. :)
2011. okt. 18. 16:40
3/46 anonim válasza:
A szakközép iskolám névadója (Bánki Donát) és a kacsa (Donát kacsa) jut eszembe. Nekem nem tetszik a név, de ízlések és pofonok különböznek.
2011. okt. 18. 16:40
4/46 anonim válasza:
Bocs, de nekem Donald kacsa :-)
De ha ezt a rajzfilmfigurát félreteszem, akkor számomra komolyságot sugall. Vészes komolyságot.
2011. okt. 18. 16:42
5/46 anonim válasza:
Nekem is Donald kacsa jutott először eszembe róla, egészen addig, míg az egyik osztályfőnökömet így nem hívták. Azóta ő :) Szerintem aranyos név, én szeretem :)
2011. okt. 18. 16:42
6/46 anonim válasza:
Egy idiótának adnám ezt a nevet, főleg ha röviden ejtik az á-t benne.
2011. okt. 18. 16:43
7/46 anonim válasza:
fánk
2011. okt. 18. 16:44
8/46 anonim válasza:
Előző, Fánk? :D Hát mostmár nekem is. :D
Amúgy Donald kacsa ugrik be nekem is először. Amúgy pont lényegtelen, hiszem elég szimpatikus rajzfilmfigura, úgyhogy pozitív mindenképpen az első gondolat. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.