Mit jut először eszedbe a Donát névről? Milyen személyiség jut eszedbe a Donát névről?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm. :)2011. okt. 18. 16:36
31/46 anonim válasza:
Legkirályabb.
A sok tizéves meg kevesebb donáldkacsát kellene nézni, meg amerikai agymosást és akkor talán több közötök lenne az élethez.
"A Donát [1] férfinév a latin Donatus név rövidülése. Jelentése: (az Úrtól) ajándékozott"
Gyíkok. :D
[Egy Donát. ]
32/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Látom nem sok mindenkinek tetszik. Van egy fiú a suliban akit így hívnak és szerelmes vagyok belé. :)
2011. okt. 31. 17:28
34/46 A kérdező kommentje:
18:22
Csak nem tudom, hogy ő mit érez irántam, mit gondol rólam... :( Én szeretem.
2011. okt. 31. 18:40
35/46 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
Mi Donátok általában magyarul beszélünk.
36/46 anonim válasza:
ööö. előszöris egy pap foggalmam sincs miért másodszor pedig az hogy fánk. harmadszor meg szerintem ritka ronda név.
37/46 anonim válasza:
Nekem Donatella jutott eszembe, utána pedig Kiszel Tünde. :( De reméljük, mire nagy lesz a babó, ők már kikopnak a köztudatból, mert szerintem szép név.
38/46 anonim válasza:
Ó, bocsi, azt hittem, gyereknév lesz. De, ha csak együtt járás végett, akkor nem gáz.
39/46 anonim válasza:
Kaphatok egy monogramot? Lehet ismerlek. ;)
[egy másik Donát]
40/46 anonim válasza:
"ööö. előszöris egy pap foggalmam sincs miért másodszor pedig az hogy fánk."
A fánk az a Donuts, semmi köze sincs a Donáthoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!