Mit jut először eszedbe a Donát névről? Milyen személyiség jut eszedbe a Donát névről?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm. :)2011. okt. 18. 16:36
21/46 anonim válasza:
kacsa, de volt az iskolámban egy nagyon hülyegyerek ilyen névvel.
23/46 anonim válasza:
Az én kisfiamat így hívják, nekem mindig is tetszett és nem a kacsa jutott eszembe róla.
25/46 anonim válasza:
Egyik rokonom pasija Donát. Kissé szokatlan név, de még mindig ezerszer jobb, mint egy szappanoperából átvett név.
27/46 anonim válasza:
Nekem Fodor Donát, a Motorshow műsorvezetője, becenevén Dodor :)
Aki nem mellesleg egy elég jó pasi (szerintem)... :)
28/46 anonim válasza:
Bocs, de Donald kacsa :)
de tényleg...
29/46 anonim válasza:
Én egy Donát nevű fiút ismertem, a helyi polgármester fiát. Jóképű, gazdag, okos. Jelenleg egy nagy cég vezetője (persze apuci benyomta). Igazából nekem szimpi a srác,de sokak szerint beképzelt.
Hát, eleinte én elgondolkodtam, hogy fiú vagy lánynév-e. Én nem adnám a gyerekemnek.
30/46 anonim válasza:
nekem a lenyalt haj jut róla eszembe XDD
de szerintem egész szép név :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!