A kapcsolatotokban mikor beszéltetek először a gyermekvállalásról?
15:58
Miért nem szeretnél gyereket? Régen is így gondolkodtál? Szerinted a barátnőd hogy érzi magát?
Bocsi az offért, csak a barátom hasonlóan gondolkodik, de ő még csak 20 éves, reménykedem a változásban.
15.58, és ez végleges döntés? És miért, ha nem titok?
Amúgy mi is kb. a 3. randin tisztáztuk anno.
Mi chat-en jöttünk össze,pár sms-után kiderült hogyan állunk a gyerektémával,mármint hogy egyikünk sem gyerekellenes,nekem ez fontos volt.
Talán két hónap járás után beszéltük meg mikor szeretnénk gyereket,szerintem ez igy korrekt,mások szerint hülyeség.Nem vesztegettem volna egy olyan férfira az időmet aki azt mondja majd egyszer lessz.19éves voltam ekkor.
"15:58
Miért nem szeretnél gyereket? Régen is így gondolkodtál? Szerinted a barátnőd hogy érzi magát?
Bocsi az offért, csak a barátom hasonlóan gondolkodik, de ő még csak 20 éves, reménykedem a változásban."
Én azért nem szeretnék gyereket, mert nekem kell a szabadság! Utazni akarok, világot látni, kipróbálni egy másik országot élés szempontjából és ebbe egy gyerek nem fér bele. Mellesleg egy nagy multicégnél dolgozom, sokszor napi 12-14 órát, jól keresek, ez igaz, de sok mindenre nincs időm, mikor hazaérek. Illetve elég sokat kell külföldre járnom munka miatt is. 4 hét szabadságom van egész évben, azt csak magamra és a barátnőmre(most már a feleségem) szeretném fordítani. Egyébként pedig amióta felvettek az egyetemre, azóta csak és kizárólag a karrieremre és az előmenetelemre koncentrálok. A feleségem sem egy tipikus anya típus, ő is sokat dolgozik, szóval már vagy 3,5 éve nem jött elő a gyerek kérdés.
15 évesen jöttem össze a párommal (ő 17 volt), és már az első randikon szóba került. Persze nem a konkrét időpont, hanem csak hogy mi a hozzáállásunk a házassághoz, gyermekvállaláshoz, és szerintünk ez mikor ideális. Ez nagyon fontos, mert én abszolút házasság és gyermekpárti voltam már akkor is, és a húszas éveimben szeretném ezt beteljesíteni, szerencsére ő is hasonlóan vélekedett. Ha az ilyen alap kérdésekben nagyon különböznek az emberek, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!