Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolatotokban mikor...

A kapcsolatotokban mikor beszéltetek először a gyermekvállalásról?

Figyelt kérdés
Úgy értem menyire gyakori hogy egy pár az első hónapokban beszél erről,hogy mikor szeretne gyereket.
2011. szept. 20. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

16:02-es vagyok.

Érdekes, hogy így állsz a dologhoz, én is szeretnék majd utazni, meg karriert, és gyereket is. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mennyi lemondással jár egy gyerek, de el sem tudom képzelni, hogy csak ketten a barátommal, együtt öregedjünk meg. Egyszerűen úgy érezném nem mozdul a kapcsolatunk csak stagnál, na meg én alapból elég családcentrikus vagyok.

Szerinted fog még ebben változni a véleményed? Hány éves vagy?

Nem rábeszélni akarlak egyébként, csak mint írtam, én is hasonló helyzetben vagyok mint a barátnőd, csak én akarok is a későbbiekben gyereket.

2011. szept. 20. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
szerintem 19 évesen ezzel kezdeni egy kapcsolatot korai. azt hittem 30 körül vagy.
2011. szept. 20. 16:40
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

"Érdekes, hogy így állsz a dologhoz, én is szeretnék majd utazni, meg karriert, és gyereket is. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mennyi lemondással jár egy gyerek, de el sem tudom képzelni, hogy csak ketten a barátommal, együtt öregedjünk meg. Egyszerűen úgy érezném nem mozdul a kapcsolatunk csak stagnál, na meg én alapból elég családcentrikus vagyok.

Szerinted fog még ebben változni a véleményed? Hány éves vagy?

Nem rábeszélni akarlak egyébként, csak mint írtam, én is hasonló helyzetben vagyok mint a barátnőd, csak én akarok is a későbbiekben gyereket."

30 éves vagyok, a feleségem 28 és nem valószínű hogy fog változni a helyzet gyerek ügyben. Legalábbis amíg a jelenlegi munkahelyemen vagyok, mert nagyon nagy a munkatempó és megfelelési kényszer és aki kimarad az lemarad. Cégen belül szeretnék feljebb lépni a ranglétrán, de ez nem egyik napról a másikra. (Jelenleg Moszkvában vagyok, holnap lesz egy üzleti tárgyalása a cégnek, melyre meg lettem hívva.) Nekem fontosabb a munka és a pénz, mint a gyerek. Legalábbis a jelenlegi helyzetben. Örülök hogy ilyen munkahelyem van, mert nagyon ritka az ilyen a mai világban.

2011. szept. 20. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Első randin szóba került :)

Meg is egyeztünk hogy gyönyörű de nagyon rosszcsont gyerek lesz .

Mondjuk párom imádja a gyerekeket,ismerősökével szoktunk is, "jól áll a kezében"

2011. szept. 20. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
az első találkozáskor, jól belemélyedtünk a beszélgetésbe és szóba jött a gyerekvállalás is, és megható volt számomra, amit akkor mondott a párom
2011. szept. 20. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Bennem ez a legutóbbi kapcsolatomban úgy kb 1 év után merült fel komolyabban, de csak mert már én sem vagyok tini. A kedves exem nem vette túl jó néven, hogy ilyesmivel "riogatom", nem is vagyunk együtt már. Komoly, felnőtt párkapcsolatokban szerintem pár hónap, 1 év után már mindenképp tisztázni kell az ilyesmit, ki mit vár a jövőtől.

25 N

2011. szept. 20. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!