A kapcsolatotokban mikor beszéltetek először a gyermekvállalásról?
16:02-es vagyok.
Érdekes, hogy így állsz a dologhoz, én is szeretnék majd utazni, meg karriert, és gyereket is. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mennyi lemondással jár egy gyerek, de el sem tudom képzelni, hogy csak ketten a barátommal, együtt öregedjünk meg. Egyszerűen úgy érezném nem mozdul a kapcsolatunk csak stagnál, na meg én alapból elég családcentrikus vagyok.
Szerinted fog még ebben változni a véleményed? Hány éves vagy?
Nem rábeszélni akarlak egyébként, csak mint írtam, én is hasonló helyzetben vagyok mint a barátnőd, csak én akarok is a későbbiekben gyereket.
"Érdekes, hogy így állsz a dologhoz, én is szeretnék majd utazni, meg karriert, és gyereket is. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mennyi lemondással jár egy gyerek, de el sem tudom képzelni, hogy csak ketten a barátommal, együtt öregedjünk meg. Egyszerűen úgy érezném nem mozdul a kapcsolatunk csak stagnál, na meg én alapból elég családcentrikus vagyok.
Szerinted fog még ebben változni a véleményed? Hány éves vagy?
Nem rábeszélni akarlak egyébként, csak mint írtam, én is hasonló helyzetben vagyok mint a barátnőd, csak én akarok is a későbbiekben gyereket."
30 éves vagyok, a feleségem 28 és nem valószínű hogy fog változni a helyzet gyerek ügyben. Legalábbis amíg a jelenlegi munkahelyemen vagyok, mert nagyon nagy a munkatempó és megfelelési kényszer és aki kimarad az lemarad. Cégen belül szeretnék feljebb lépni a ranglétrán, de ez nem egyik napról a másikra. (Jelenleg Moszkvában vagyok, holnap lesz egy üzleti tárgyalása a cégnek, melyre meg lettem hívva.) Nekem fontosabb a munka és a pénz, mint a gyerek. Legalábbis a jelenlegi helyzetben. Örülök hogy ilyen munkahelyem van, mert nagyon ritka az ilyen a mai világban.
Első randin szóba került :)
Meg is egyeztünk hogy gyönyörű de nagyon rosszcsont gyerek lesz .
Mondjuk párom imádja a gyerekeket,ismerősökével szoktunk is, "jól áll a kezében"
Bennem ez a legutóbbi kapcsolatomban úgy kb 1 év után merült fel komolyabban, de csak mert már én sem vagyok tini. A kedves exem nem vette túl jó néven, hogy ilyesmivel "riogatom", nem is vagyunk együtt már. Komoly, felnőtt párkapcsolatokban szerintem pár hónap, 1 év után már mindenképp tisztázni kell az ilyesmit, ki mit vár a jövőtől.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!