A kapcsolatotokban ki az "okosabb"?
Hááát,én még nagyon fiatal vagyok,a barátom is,bár ő már nagykorú,ezért ő az okosabb:) Lassan megy egyetemre,én meg még csak most kezdtem a középsulit. :$$
16L/19F
Nálunk is kiegyenlített a helyzet. Van, amiben én tudok többet, jobban képben vagyok, van, amiben ő.
pl. műszaki dolgokhoz ő ért, de a hivatalos leveleket stb. mindig én írom, intézem.
Nem akartuk/akarjuk soha lekörözni egymást, ha valamit én nem értek, akkor ő magyarázza el, ha ő nem érti, akkor én magyarázok.
Párom nem tud helyesen irni,engem meg nem érdekel a töri:)
Mindkettőnknek két műszakis diplomája van,van amit ő ért jobban,van amit én,de nincs egyikőnk okosabb a másiknál,már egyetemen is rengeteget tanultunk együtt,én is tudtam neki segiteni (beadandói nagy részét én irtam,meló közben nekem volt időm rá),ő meg rengeteget magyarázott olyat amit nem értettem meg a tanár magyarázatából...
ő életem párja...de ha valami folytán mégsem lennénk örökké együtt,sose kezdenék buta pasival,nekem kell hogy ha kérdezek,tudjon válaszolni a melómmal kapcsolatban is,és nincs is jobb mint szakmai kérdésekben vitatkozni...
de az okosság nem attól függ hogy hány évszámot jegyeztél meg töriórán,engem sose érdekelt,de ettől nem vagyok hülye...
23/N
Az a lényeg, hogy ne legyenek hatalmas társadalmi különbségek köztetek, ha hosszú kapcsolatot akarsz.
Hogy ki okosabb, az nem számít.
A párom (nő) diplomás, főiskolát végzett. Szakmájában nagyon jó és elismert, de általános műveltségben, helyeírásban, matematikában én vagyok a jobb.
Ezt Ő is tudja és nem haragszik érte, elismeri.
Nekem, sajnos csak egy szakmunkás bizonyítványom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!